2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Samsun Manisa'ya hazırlanıyor

Samsunspor, hafta sonu kendi evinde oynayacağı Manisaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.


Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan idman düz koşuyla başladı. Futbolcuların tek top çalışmasının ardından yapılan çift kale maçta kıran kırana bir mücadele yaşandı. Çift kale maçında futbolcuların istekli ve arzulu top oynamaları teknik ekibi mutlu etti. Özellikle Turgut Doğan Şahin, oynadığı futbolla teknik direktör Ercüment Coşkundere tarafından takdirle karşılandı. Güngören Belediye maçında kırmızı kart görmesi nedeniyle Manisaspor maçında oynamayacak olan Murat Yıldırım'ın yerine Coşkundere'nin Hakan Koçaslan'a görev vermesi bekleniyor.

Bugünkü yapılan çalışmada Coşkundere, ayak bileğinde rahatsızlığı olan Burhan Coşkun'u Manisaspor maçında oynaması amacıyla riske etmemek için idmanda düz koşu yaptırdı.


Geçen hafta boğazından ameliyat olan Yönetim Kurulu Üyesi Tahsin Kosif, bugünkü yapılan çalışmayı Başkan Fuat Köktaş ve Yönetim Kurulu Üyesi Cahit Kaya ile birlikte izledi. Ayrıca Başkan Fuat Köktaş tarafından karşılanan Samsun Yol-İş 2 Nolu Şube Başkanı İbrahim Uzun ve yönetim kurulu üyeleri idmanı izlemeye gelerek Manisaspor maçı öncesi moral olması amacıyla futbolculara baklava ikram etti. Başkan İbrahim Uzun, Manisaspor maçında teknik ekip ve futbolculara başarılar diledi.
Samsunspor'un başarılı genç futbolcularından Turgut Doğan Şahin, hafta sonu oynayacakları Manisaspor maçıyla ilgili olarak, son haftalarda iyi bir çıkış yakaladıklarını, takım olarak morallerinin iyi olduğunu, hafta boyunca Manisaspor maçı için hazırlıklarını iyi bir şekilde sürdürdüklerini ve Manisaspor maçından seyirci avantajını da kullanarak galip geleceklerini söyledi. Manisaspor'un son haftalarda aldıkları başarısız sonuçların kendilerini ilgilendirmediğini belirten genç futbolcu, ne olursa olsun
galip gelmek için sahaya çıkacaklarının altını çizdi.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Şubat 2009 Perşembe 16:55:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?