2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Samsun mitingi iptal edildi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindekilerin geçirdiği kaza nedeniyle MHP'nin Samsun mitinginin iptal edilmesinin ardından standlar kaldırıldı, bayraklar söküldü.


BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile beraberindekilerin geçirdiği helikopter kazasının ardından, siyasi partiler mitinglerini iptal ettiklerini açıkladı. Samsun'da saat 16.00'da Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilmesi planlanan MHP'nin mitinginin de iptal edildiğinin açıklanmasının ardından kurulan stand kaldırıldı. Canlı yayın ekipleri tesisatlarını topladı, asılan MHP bayrakları ise partililer tarafından toplandı. Tüm hazırlıklarını tamamlayan MHP, üzücü haberle meydanı boşaltmak için çalışmalara başladı.

Miting için gelen vatandaşlar, hazin kaza nedeniyle mitingin iptal edilmesini olumlu karşıladı. Geniş güvenlik önlemi alan emniyet güçleri normale çekildi. MHP'nin bugün saat 12.00'daki Giresun, 27 Mart'taki Amasya ve Tokat mitinglerini de iptal edildiği bildirildi.

MHP İl Başkan Yardımcısı Özcan Kınalı, kazanın ardından genel merkezin aldığı karar doğrultusunda mitingin iptal edildiğini söyledi. Kaza nedeniyle büyük üzüntü yaşadıklarını belirten Kınalı, kurulan stand ve diğer malzemelerin geri
toplandığını kaydetti.
 

iha
Yayın Tarihi : 26 Mart 2009 Perşembe 14:28:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?