6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Samsun pas çalıştı

Samsunspor, hafta sonu deplasmanda Adanaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.

Nuri Asan Tesisleri'nde Teknik Direktör Ercüment Coşkundere nezaretinde yapılan antrenmanda Kırmızı-beyazlı futbolcular, düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından tek top ve pas çalışması yaptı.

Antrenmana sakatlıkları bulunan Volkan Çekiç, Gökhan Kolomoç ve grip olan Sercan Temizyürek katılmadı. Antrenmanda futbolcuların Sakaryaspor karşısında alınan galibiyet nedeniyle hayli neşeli oldukları gözlendi.

Samsunspor Teknik Direktörü Ercüment Coşkundere, Sakaryaspor karşısında alınan galibiyeti değerlendirdi. Maçın ilk 15 dakikasında 3 net pozisyon yakalamalarına rağmen atamadıklarını, bunun cezasını rakip takımın gol bulmasıyla ödediklerini söyledi. İkinci yarıda Sakaryaspor'un fiziksel anlamda sıkıntı yaşayacağını bildiklerini ve ikinci yarıda Sakaryaspor'un geriye çekilmesiyle takım olarak rakip takıma baskı kurduklarını belirten Coşkundere, "Baskı seyirciyi de ateşledi. Oktay ve Gökhan ile güzel goller bulduk. Golleri bulduktan sonra orta sahayı kalabalık tutarak önlemimizi aldık. Rakip öne çıkınca yakaladığımız kontraatakla Volkan ile 3. golü bulduk. Galip geldik ve mutluyuz" dedi.

İlk yarı için belirledikleri hedefle ilgili de değerlendirmede bulunan Coşkundere, "İlk yarı ben geldiğimde hedef puan 20'ydi. Hedeflenen puana erkenden ulaşmak güzel. Önümüzdeki hafta oynayacağımız Adanaspor maçından alacağımız puan ya da puanlar bizi biraz daha mutlu edecektir. Umarım 2. yarının hazırlık dönemini iyi geçiririz ve ikinci yarıda Samsunspor'u daha iyi yerlere taşırız. Sezon başı Samsunspor'un belirlenen hedefi ilk 10'du. Şu anda 11. durumdayız" diye konuştu.

iha
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2008 Salı 17:49:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?