4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Samsun polisi bayrama hazır

SAMSUN POLİSİNDEN BAYRAM TEDBİRLERİ

Samsun polisi, halkın Ramazan Bayramı'nı huzur ve güven içinde geçirmesi için gerekli tedbirleri aldı.

Samsun Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, ilde genel güvenlik ve asayişin sağlanması, halkın can ve mal güvenliğinin temini ile vatandaşların Ramazan Bayramı'nı huzur ve güven içerisinde geçirebilmeleri için il merkezi ve ilçelerinde emniyet ve trafik tedbirlerini aldıklarını açıkladı.

Çelik, “Bayram süresince vatandaşlarımızın huzur ve güven içerisinde ziyaretlerini ve alışveriş yapmalarını sağlamak için kalabalık olan alışveriş merkezlerinin bulunduğu sokaklar, ana arterler ile caddelerde, mezarlıklarda, camilerde, parklarda, bahçelerde, havaalanı, terminal ve istasyonlarda, şehir içerisinde ve şehirlerarası devlet kara yollarında yaya ve araç trafiğine karşı personel görevlendirerek emniyet ve trafik tedbirleri artırılmıştır.

Halkımızın huzur ve güven ortamında ramazan bayramını geçirmelerini sağlamak için en üst düzeyde çalışmalarımız devam edecektir. Her zaman olduğu gibi halkın huzuru ve güven ortamını bozacak davranışların 155 polis imdat ve diğer telefonlarımız ile e-mail adresimize bildirilmesini bekliyoruz" dedi.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Eylül 2010 Pazartesi 15:37:00
Güncelleme :6 Eylül 2010 Pazartesi 18:21:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?