2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Samsun PTT şubesi soyuldu

Samsun'da PTT Bank Canik Şubesi, maskeli ve silahlı bir kişi tarafından soyuldu.


Edinilen bilgiye göre, Beledieyevleri Mahallesi Melihşah Sokak'ta saat 14.45 sıralarında meydana gelen olayda, yüzüne kadın çorabı geçiren kimliği belirsiz bir kişi, tabancasını PTT Bank görevlisi Ziya Çalışkan'a doğrultarak paraları istedi. 3 bin TL'yi gasp eden soyguncu yaya olarak kaçarken, PTT görevlisi alarma basarak yardım istedi. PTT Bank Şubesi'nden alarm sinyali üzerine resmi ve sivil ekipler, zanlıyı yakalayabilmek için cadde, sokak ve kavşaklarda gerekli güvenlik önlemlerini aldı.

Bazı
vatandaşların olay sonrası bir süre kovaladığı zanlı, izini kaybettirmeyi başardı. Soygun anının kaydedildiği PTT Bank'ın güvenlik kamerası görüntüleri polis tarafından incelemeye alınırken, Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri olay yerinde soyguncuya ait iz ve delil aradı.


PTT Bank görevlisi Ziya Çalışkan, zanlının tek olduğunu, yüzünde maske bulunduğunu, elindeki tabancayı kendisine doğrultup tehdit ederek paraları alıp kaçtığını söyledi.


Yaklaşık 2 ay önce İlyasköy Mahallesi Gebi Caddesi'nde bulunan PTT İlyasköy Şubesi de kimliği belirsiz bıçaklı ve maskeli bir kişi tarafından soyulmuş, yaklaşık 5 bin TL gasp edilmişti.


Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
 

İha
Yayın Tarihi : 29 Nisan 2009 Çarşamba 18:38:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?