4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Samsun RAM 40 yaşında

SAMSUN RAM'IN 40. YILI

Samsun Rehberlik ve Araştırma Merkezi'nin (RAM) 40. kuruluş yıldönümü Canik Kültür Merkezi'nde düzenlenen görkemli bir törenle kutlandı.

Canik Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinliğe Canik Kaymakamı Abdullah Kalkan, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Alican Usta, Salih Selçuk, Ömer Okuyucu, Samsun RAM Müdürü Ali Cengiz Ciğerci, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

Samsun RAM'ın 40 yıllık serüvenini anlatan RAM Müdürü Ali Cengiz Ciğerci, "Türkiye'nin ilk modern tesisleri arasında olan Samsun RAM'ın hizmet meşalesini daha nice 40 yıllara taşıyacağından hiç kimsenin şüphesi olmasın. Biz büyük bir aileyiz" dedi.

Rehberlik ve Araştırma Merkezleri'nin Türkiye'de alanına çok şey katan, öncü, lider kuruluşlar olduğunu söyleyen Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Alican Usta, "1970 yılında kurulan Samsun RAM'ın 40. kuruluş yıldönümünü kutluyor, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Samsun Rehberlik ve Araştırma Merkeziyle ortaklaşa önemli projelere imza attıklarını söyleyen Belediye Başkanı Osman Genç, "Samsun RAM'ın ilçemizde oluşu eğitim kalitemize katkı sağlamakta. 1970'lerden 2010'a kadar 40 yıllık birikime sahip olan RAM'ın bu anlamlı gününü kutluyorum" şeklinde konuştu.

Kuruma emeği geçen personele teşekkür belgeleri verilirken, davetliler 40. yıl pastasını kesti.

SAMSUN RAM'IN 40. YILI
SAMSUN RAM'IN 40. YILI
İHA
Yayın Tarihi : 24 Aralık 2010 Cuma 17:46:01
Güncelleme :24 Aralık 2010 Cuma 18:57:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?