6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Samsun-Trabzon seferleri başlıyor

Türkiye'de ilk defa SunExpress tarafından, 1 Eylül ve 25 Ekim 2008 tarihleri arasında Samsun ve Trabzon seferleri düzenleneceği bildirildi.

SunExpress, 1 Eylül ve 25 Ekim 2008 tarihleri arasında geçerli olmak üzere yeni bir tarife geliştirdi. Ramazan'la birlikte başlayıp kış sezonuna girilen 25 Ekim'e kadar sürecek tarifeyle Türkiye'de ilk defa Samsun ve Trabzon arasında uçuş başlatılıyor. Samsun-Trabzon uçuşları çarşamba, Trabzon-Samsun uçuşları ise cumartesi günleri gerçekleştirilecek. SunExpress, ayrıca, cumartesi günleri Trabzon ile Adana ve Sivas arası seferler gerçekleştirecek.

SunExpress'in yeni tarifesinde yolcular, Samsun'dan Trabzon'a uçtuktan sonra aynı uçakla İzmir'e devam edebilecek. Aynı şekilde Trabzon'dan Samsun'a gelenler de İzmir'e uçabilecek. SunExpress, yeni tarifeyle birlikte Samsun ve Trabzon'un yanı sıra daha önce aralarında hiç uçak yolculuğu yapılmayan 6 il olan Gaziantep-Malatya, Sivas-Kayseri, Erzurum-Kars hava köprüsüyle illeri birbirine bağlayacak ve toplam 17 yeni uçuş yapılacak. SunExpress'in iç hat bilet fiyatları, yeni tarifede de tüm vergiler, servis ücreti ve harç masrafları dahil 49 YTL'den satışa sunulacak.

iha
Yayın Tarihi : 25 Temmuz 2008 Cuma 17:03:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?