4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Samsun'a hayran kaldılar

ULUGAZİLİ ÖĞRENCİLER SAMSUN'A HAYRAN KALDI

Samsun'un İlkadım ilçesine bağlı Ulugazi Mahallesi'nin Muhtarı Filiz Kavalcı'nın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla kentt ağırladığı Kocaeli Ulugazi İlköğretim Okulu öğrencileri ve öğretmenleri, Samsun'a hayran kaldı.

İlkadım ilçesi Ulugazi Mahallesi Muhtarı Filiz Kavalcı, Türkiye genelinde araştırma yaparak mahallelerinin adını taşıyan ilköğretim okullarını Samsun'a davet etmeye karar verdiklerini, yaptığı araştırma sonucu sadece Kocaeli ilinde Ulugazi İlköğretim Okulu'nun olduğunu öğrendiğini ve resmi kanaldan irtibata geçerek söz konusu okulu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Samsun'a davet ettiğini açıkladı. Dün Samsun'a gelen 12 öğrenci ve 5 öğretmenden oluşan heyet, muhtar Filiz Kavalcı'nın

misafiri oldu.

23 Nisan İlköğretim Okulu'nun da destek verdiği ziyarette öğrenciler, bugün bayram törenlerine katılıp folklor ekipleri ile gösteri yaptılar. Muhtar Filiz Kavalcı'nın şehrin tarihi ve doğal güzelliklerini gezdirdiği öğrenciler, Samsun'a hayran kaldı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz'ı makamında ziyaret eden öğrencilere çeşitli hediyeler taktim edildi. Öğrencilerin öğretmenleri ile birlikte yarın Samsun'dan ayrılacakları öğrenildi.

ULUGAZİLİ ÖĞRENCİLER SAMSUN'A HAYRAN KALDI
ULUGAZİLİ ÖĞRENCİLER SAMSUN'A HAYRAN KALDI
İHA
Yayın Tarihi : 23 Nisan 2010 Cuma 21:22:04
Güncelleme :23 Nisan 2010 Cuma 22:12:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?