4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Samsun'a kara haber!

ŞEHİT POLİSİN EVİNDE YAS

İstanbul'da yaşanan çatışmada şehit olan polis memuru Turgay Yılmaz'ın Samsun'daki baba evine ateş düştü.

İstanbul Beşiktaş'taki Aşiyan Mezarlığı'nda polisle bir şahıs arasında yaşanan silahlı çatışmada 1 yıllık polis memuru Turgay Yılmaz, şehit oldu.

Yılmaz'ın şehit olduğu haberi, emniyet yetkilileri tarafından Samsun'un Çarşamba ilçesindeki ailesine bildirildi. Acı haberi alan aile adete yıkıldı.

Çay Mahallesi Benhur Sokak'ta oturan Yılmaz ailesinin evine yetkililer ve vatandaşlar gelerek başsağlığında bulundular. Anne Naciye Yılmaz'ın feryatları yürekleri dağlarken, metanetini koruyan baba İsmail Yılmaz ise taziyeleri kabul etti.

Üç kardeşten ortancası olan Turgay Yılmaz'ın bekar olduğu öğrenildi.

Şehit polisin cenazesinin yarın Çarşamba ilçesinde toprağa verileceği belirtildi.

ŞEHİT POLİSİN EVİNDE YAS
ŞEHİT POLİSİN EVİNDE YAS
ŞEHİT POLİSİN EVİNDE YAS
ŞEHİT POLİSİN EVİNDE YAS
İHA
Yayın Tarihi : 20 Mayıs 2010 Perşembe 19:03:02
Güncelleme :20 Mayıs 2010 Perşembe 19:27:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
abdullah çağlayan IP: 78.172.164.xxx Tarih : 21.05.2010 01:37:32

birilerı bizi kandırıyor  uyum yasası falan filan bunlar sadece tefarruvattan öte gecmez polise silah cekeni polis silahla etkisiz ederse ya soruşturma yada meslekten men olmaz böylebir yasa polıse silah veya bıcak ceken birini etkisiz duruma getirmek için soruşturmamı geciririm meslekten menmi edilirim diye düşünmemeli suclunun insan hakkı varda polisin yokmu onlar insan deyilmi biz ne emeklerle evlatlarımızı yeriştirip polis ve asker ediyoruz iki tane kendini bilmez şuursuz bizim evlatlarımizı haba  edmemeli ben tum kolluk kuvvtlerımize yetki ıstiyorum abnın bize dayattıgı yasadan deyil bizim asker ve polis evlatlarımzı heba etmiyecemiz bir yasa ve emniyet güclerinin yetkisinin daha fazla olmasını istiyorum  bu  ab bizden insan hakları altında bizden evlatlarımızı alıyorlar uyumayalim  bize bizim  cuclumuzun hakkindan gelecek yasa lazım  ab ninkiyle olmaz polis kendine silah ceken birini hemen hic düşünmeden etkisiz kılması lazım soruştuma falan da gecirmemeli en azından meslekten men korkusu olmamalı benim polislik anlayışım böyle yetkililerden polıse yeki istiyorum annelerin yuregi yanmasın evlatlar yetim büyumesin ocaklar sönmesin üç beş şuğursuz yüzünden saygılarımla