2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Samsun'a yeni kardiyoloji hastanesi

SAMSUN'A YENİ KARDİYOLOJİ HASTANESİ

AK Parti Grup Başkanvekili Samsun Milletvekili Suat Kılıç, Samsun'da moral veren unsurlardan daha çok, moral bozan unsurlar olduğuna dikkat çekerek, kardiyolji hastanesi kurulması için çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Açıklamalarda bulunan Suat Kılıç, şehrin sanayicilerinin işletmesiyle beraber Samsun'un olduğunu, kendi insanına istihdam temin ettiğini, atılan her adımla beraber, Samsun'un bölgesel liderliğini daha güçlü bir liderlik profiline doğru taşıma mücadelesine güç kazandırdıklarını kaydetti. "Samsun'da moral veren unsurlardan daha çok, moral bozan unsurlar vardır" diyen Suat Kılıç, şehrin her şeyden önce sanayicilerinin ve işadamlarının moral bozan unsurları yok sayıp, moral veren unsurları ön plana çıkarma mecburiyeti olduğunu, aksi takdirde yatırımları sorgular hale gelineceğine, ümitsizlik karamsarlık dünyası olmaya başlayacağına dikkat çekti.

Samsun'da yazılı medyada ve internette son 3-5 sene içerisinde Samsun'da birkaç market ve birkaç berber salonu açılışı dışında hiçbir tesisin açılışının yapılmadığı, yaklaşımlarının sergilendiğini yönünde konulara yer verildiğini dile getiren Kılıç, "Bunlar iftiranın, yalanın büyüğü. 3 sene önceki ihale tarihleri 100 milyon TL olan 400 Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi, 250 yataklı Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi projeleri var. Samsun için o kadar gayret gösteren ekip var ki. Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nin yerine, yeni bir bina yaparak kardiyoloji hastanesine dönüştürmek için gayret gösteriyoruz. Bunun için çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Umarım başarı sağlanır. Ankara-Samsun duble yolu biliniyor. Elmadağ, Çakallı, Ladik doruğundaki viyadüklerle transit geçiliyor. Kavak ve Havza ilçeleri geçişi bir bütün halinde. Ocak ayında yol çalışmaları büyük ölçüde bitecek. Samsun'u bir uçtan bir uca bağlayan duble yollar var. Karadeniz Sahil Yolu, Gıda Borsası, tersane yapımı, Samsun'la ilgili bir çok proje söylenebilir" diye konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 24 Ekim 2009 Cumartesi 17:19:03
Güncelleme :24 Ekim 2009 Cumartesi 18:38:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?