2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Samsun'da 2 kişi gözaltına alındı

Samsun'da, akli dengesi yerinde olmayan kadınla para karşılığı ilişkiye girdikleri iddiasıyla yargılanan 2 kişi, toplam 17.5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.


Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün görülen davanın son duruşmasında, akli dengesi yerinde olmayan Ş.K.'ye (32) ile para karşılığı çalıştırdıkları tuvaletin yan odasında ilişkiye girdikleri iddiasıyla haklarında dava açılan Hicabi K. (55), Recep Ö. (60) ve dolmuş şoförü İsmail T.'nin (22) yargılanması sona erdi. Hicabi K. ve Recep Ö., her ikisinin sol gözünün görmediği, sağ gözlerinin de az gördüğünü belirterek, bu nedenle para karşılığı ilişkiye girdikleri Ş.K.'nin adli dengesinin yerinde olmadığını görmediklerini söyledi.

İstanbul Adli Tıp Kurumu'na sevk edilen S.K.'nin akli dengesinin tespiti ve beden ve ruhsal bakımdan kendisini savunamayacağının tespit edilmesi üzerine mahkeme heyeti, Hicabi K. ile Recep Ö.'yü "akli dengesi yerinde olmayan kadınla ilişkiye girmek" suçundan her birini 8 yıl 9'ar ay hapis cezası olmak üzere toplam 17 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırdı. İsmail T.'nin ise beraatına karar verildi.
 

iha
Yayın Tarihi : 9 Mart 2009 Pazartesi 19:37:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?