4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Samsun'da AKP'li kadınlardan, hemşirelere kırmızı karanfil

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çarşamba İlçe Teşkilatı Kadın Kolları tarafından, 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası dolayısıyla Çarşamba Devlet Hastanesi’nde görevli hemşirelere kırmızı karanfil dağıtıldı.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Av. Mediha Acar ve yönetim kurulu üyeleri, Çarşamba Devlet Hastanesi’nde görevli tüm hemşirelere karanfil dağıttıktan sonra Başhemşire Şengül Beşirli’yi ziyaret etti. Ziyaret sırasında açıklama yapan Başhemşire Şengül Beşirli, "Bizleri, bu mutlu günümüzde unutmayan ve bizlere karanfiller vererek haftamızı kutlayan AK Parti Kadın Kolları’na teşekkür ederiz" dedi.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Av. Mediha Acar, hemşirelerin hastanede yeri geldiğinde anne, abla, kardeş gibi olduğunu belirterek, "Fakat bu zor şartlar altında bile bu kutsal görevlerini yapıyorlar. Yeri geldiğinde kendi ailelerini bile unutuyorlar. Hemşirelerimiz çiçek gibidir. Biz de bu günü anma ve kutlama amacıyla hemşirelerimize karanfil vermeye geldik. Kendilerine başarılar dilerim" diye konuştu.

SAMSUN-(İHA)
Yayın Tarihi : 12 Mayıs 2004 Çarşamba 17:32:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ayşegül y IP: 88.252.34.xxx Tarih : 29.08.2008 03:09:16

slmlar yorumum mediha hanımın yapmış olduğu avukatlık göreviyle ilgili ben bikaçsefer kendisinide aradım konuştum herdefasında tmm şöyle böyle ilgileniyorum diyerek beni atlattı konu şu mediha hanım benim avukatım davama baktı dava sonuçlandı fakat mahkemenin bana vermiş olduğu nafakamı hala alamadım 2007 haziranından bu tarafa bir yılı geçti ve benim birde kızım var eğerki bu benim hakkımsa almam gerekiyosa eğer almalıyım bu işleri bilen kişi olarakata mediha hanımı seçtim mutaassıp biri kandırmaz diyerek ve ben avukatlık ücretimi ödedim güvendim çünkü ama ne arayıp ne soruyo buraya yazıyorum yayınlayın bu yazımı medihah hanımda okusun beni hiç dikkate almıyo çünkü bana bisirü bahaneler uyduruyo yok kağıtları şahısta avukatıda kabul etmiyomuş bunun bi yolu var muhakkak ama ben bilmiyorum mediha hanım lütfen bana tanınan nafakamı alıp verin aldığınızı hakedin yoksa hakkımı helal etmiyorum size bu işe başlarken yeminler ediyosunuz buna bi cvp alamazsam yine yazıcam