5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Samsun'da anne vahşeti

SAMSUN'da, 34 yaşındaki Emine K., 1.5 yaşındaki oğlu Ramazan'ı boğazını ekmek bıçağıyla keserek öldürdü. Bakkaldan dönen 11 yaşındaki oğlu Oktay'ın feryatlarına yetişen komşular, vahşeti görünce şoke oldu. Kısa sürede olay yerine gelen polis psikolojik tedavi gördüğü ileri sürülen anne Emine Kesimoğlu'nu gözaltına aldı.

Olay bugün öğle saatlerinde Gaziosmanpaşa Mahallesi'nde meydana geldi. 4 çocuk annesi Emine K., işsiz olan eşi 34 yaşındaki Muammer K.'nin evde bulunmadığı bir sırada büyük çocuğu Oktay'ı bakkala ekmek almaya gönderdi.

Oktay bakkala gittikten sonra anne Emine K., evde 1.5 yaşındaki Ramazan ile 3 yaşındaki Oğuzhan'la kaldı. Bu sırada henüz tespit edilemeyen bir nedenle cinnet geçiren Emine K. ekmek bıçağıyla küçük oğlu Ramazan'ın boğazını kesti. Bu sırada eve dönen Oktay, elleri kanlı annesi ve yerde kanlar içindeki kardeşini görünce çığlık atarak dışarıya kaçtı. Çığlıkları duyup eve koşan komşular, gördükleriylye şoke oldu. İhbar üzerine eve gelen polisler, anne Emine K.'yi gözaltına aldı.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtilirken, komşuları, kadının psikolojik tedavi gördüğünü ve sürekli ilaç kullandığını söyledi. Ayrıca aileye de komşu ve yardım derneklerinin de zaman zaman gıda ile giyim yardımı yaptıkları belirtildi. Emine K.'nin 7 yaşındaki kızı Yasemin'in ise olay anında okulda olduğu öğrenildi.

Polis, konuyla ilgili geniş çaplı araştırma başlatırken, 1.5 yaşındaki Ramazan K.'nın sürekli ağladığı için annesi tarafından kesilerek öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerinde de duruluyor.

TUTUKLANDI

Samsun'da 1.5 yaşındaki oğlu Ramazan K.'yı, boğazını ekmek bıçağıyla keserek öldüren Emine K.'nın, Samsun Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde tedavi gördüğü öğrenildi. Emine K., İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nde alınan ifadesinin ardından sağlık kontrolünden geçirildi.

Emine K. polise verdiği ifadesinde, hiçbir şeyi hatırlamadığını söyledi. Sağlık raporunun alınmasının ardından Emine K. çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi

DHA
Yayın Tarihi : 16 Mayıs 2008 Cuma 18:01:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?