2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Samsun'da asayiş olayları

Samsun'da 5 ayrı hırsızlık olayına karıştıkları iddia edilen 3 kişi, polis tarafından suçüstü yakalandı.


Edinilen bilgiye göre, Samsun Mimarlar Odası ve birçok işyerine girerek hırsızlık yaptıkları iddia edilen A.M.Ç., A.K. ve E.K., dün gece Şevketiye Caddesi üzerinde bir büfeye girmek isteyince alarm çalması sonucu polis tarafından yakalandı. Suçüstü yakalanan hırsızlık zanlılarının 5 ayrı olaya karıştıkları ortaya çıktı. Zanlılar, yaşları küçük olduğu için Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Soruşturma sürdürülüyor.

- ANNE VE KIZI ŞOFBENDEN ZEHİRLENDİ

 Samsun'dan Ondokuzmayıs ilçesinde bir anne ile kızı şofbenden zehirlendi. Edinilen bilgiye göre, Yeni Mahalle'de meydana gelen olayda, Ehlidil D. (88) ile kızı Şazime D.(67), banyo yaparlarken şofbenden sızan karbondioksit gazından zehirlendiler. Anne ve kızı Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındılar. Soruşturma sürdürülüyor.

- BIÇAKLI SALDIRI: 1 YARALI

Samsun'un Bafra ilçesinde bıçaklı saldırıya uğrayan bir kişi hastanelik oldu. Edinilen bilgiye göre, Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana gelen olayda, aralarında selamlaşma yüzünden çıktığı iddia edilen tartışmada Volkan C.'nin (26) bıçaklı saldırısına uğrayan Veysel Ç.(24), karnından yaralandı. Bafra Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralı şahıs tedavi altına alınırken, Volkan C., polis tarafından gözaltına alındı. Soruşturma sürdürülüyor.

- PARK HALİNDEKİ OTOMOBİL ÇALINDI

 Samsun'da kimliği belirsiz hırsızlar, park halindeki bir otomobili çalıp daha sonra da terk ettiler. Edinilen bilgiye göre, Selahiye Mahallesi'nde meydana gelen olayda, kimliği belirsiz hırsız veya hırsızlar, Ayşe Y.'ye ait park halindeki 55 AN 442 plakalı otomobili çaldı. Çalıntı otomobil Atakum ilçesinde terk edilmiş olarak bulundu. Soruşturma sürdürülüyor.
 

İha
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2009 Perşembe 20:24:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?