2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Samsun'da ata binmeyi öğreniyor

Avrupa Yakası dizisinde 'Yaprak' karakteriyle oynayan ve büyük beğeni toplayan Hale Caneroğlu, Samsun'da ata binmeyi öğreniyor.


Tatil için geldiği memleketi Samsun'da ata binmeyi öğrenen Hale Caneroğlu, Büyükşehir Belediyesi Atlı Binicilik Tesisleri'nde ders alıyor. 'Samsun' isimli at ile her gün yaklaşık 2 saat çalışan Hale Caneroğlu'nu annesi Feride Caneroğlu ve yakınları yalnız bırakmıyor.

Caneroğlu'nun yakınları dersi büyük bir keyifle izliyor. Biniciliği yeni öğrenmeye başlayan Hale Caneroğlu, büyük çabasıyla ata binmeyi kısa zamanda öğrendi. Biniciliğe çocuk yaştan itibaren büyük bir zevk duyduğunu belirten Caneroğlu, çocukluğu boyunca ata binemediğini, bunu da memleketi olan Samsun'da binmeye başladığını söyledi. Ata binmek için tatilini 1 hafta uzattığını dile getiren Hale Caneroğlu, "İstanbul'da bu sporu yapabilmenin çok büyük bir mali gideri var. Ama Samsun'da çok güzel bir tesis var. Samsun'da İstanbul'daki fiyatların yüzde 10'unun yarısı kadar bir fiyatı var. Ben Samsunlular için bu tesise çok sevindim" dedi.


Kaliteli eğitmenler eşliğinde binici yetiştirdiğinin altını çizen Caneroğlu, sponsor bulamadıkları için maddi imkansızlıklar yüzünden yarışlara katılamadıklarını açıkladı. Bu konuda Samsunlu iş adamlarından destek isteyen Avrupa Yakası dizinde 'Yaprak' karakteriyle oynayan ve büyük beğeni kazanan Hale Caneroğlu, "Ben elimden geldiği kadar destek olacağım. 2 burslu öğrenciyi burada çalıştıracağım. Benim bütçem ve gücüm nedir. Gelir seviyesi yüksek işadamları iyi bir sponsor olmalarını rica ediyorum.
Samsun'a madalya kazandırmak adına hayırsever iş adamlarımızdan destek bekliyorum" diye konuştu.


'Avrupa Yakası' dizisinin sona ermesiyle birlikte albüm çalışmalarına hız verdiğini dile getiren Hale Caneroğlu, albümünün birkaç ay içerisinde çıkacağını kaydetti.

DİZİ OYUNCULARI PARALARINI ALAMADI
Dizinin 'Yaprak' karakterini canlandıran Hale Caneroğlu, diziden paralarını alamadıklarının doğru olduğunu açıkladı. Bu konu hakkında bir şey söylemenin hiç bir oyuncuya yakışmayacağına dikkat çeken Hale Caneroğlu, "Bu aile içi bir meseledir. 6 yıl boyunca Plato Film hepimize çok güzel ekmek kazandırdı. Şuan olan olumsuzlukların nedeni veya çözümüyle ilgili bana bir şey söylemek düşmez. Bunlar aile içi meselelerdir. 6 yılda aile olduk ve aile içinde de çözülecektir" şeklinde konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2009 Çarşamba 17:55:45


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?