4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Samsun'da başkanlar kahvaltıda buluştu

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve alt kademe Belediye Başkanları, kahvaltıda bir araya gelerek görüş alış-verişinde bulundu.
Atakum Beldesi Türk-İş Pınar Market'te yapılan kahvaltıda, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ile Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım ve Canik Belediye Başkanı Osman Genç, şehirdeki sorunlar, yapılması gereken işler ve benzeri konularda görüşmelerde bulundu. Kahvaltıda, AKP Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş ve bazı belediye meclis üyeleri ile belde işletme sahipleri de hazır bulundu.
Toplu Konut Projesi hakkında bilgi veren Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Kamalı mevkiinde kendilerine ait olan 800 dönümlük araziye toplu konut yapılması için, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ile prensipte anlaşmaya vardıklarını açıkladı. Yılmaz, "Kağıt üzerinde yapılması gereken işleri biz tamamlayacağız. Önümüzdeki günlerde meclisimizden bu arsanın TOKİ'ye ücret karşılığında devredilmesi için karar çıkaracağız. Aldığımız kararı TOKİ'ye götüreceğiz. TOKİ de burada toplu konut yapacak. Dar gelirli hemşehrilerimizin konut sahibi olmaları sağlanacak. Tahmin ediyorum ki, 4 ay içerisinde TOKİ burada temel atar" dedi.
SAMSUN - İHA
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2004 Çarşamba 21:09:41


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?