5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Samsun'da feci kaza: 2 ölü

Samsun'da meydana gelen trafik kazasında 2 kişi hayatını kaybetti. 

Kaza, Atatürk Bulvarı Baruthane mevkiinde, gece saat 03.00 sıralarında meydana geldi. Kamil Öztürk (28) yönetimindeki 06 AS 745 plakalı otomobil, Atakum istikametinden Samsun istikametine seyrederken, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu yoldan çıktı. Yaklaşık 34 metre savrulduktan sonra sol arka kısmı refüj ortasında bulunan beton elektrik direğine çarpan otomobil, direği parçalayıp karşı şeride geçerek ters döndü. 

Kazada, otomobil sürücüsü olan galerici Kamil Öztürk ve yanında bulunan kuzeni Zekeriya Özkan (27) olay yerinde hayatını kaybetti. Kaza ihbarı üzerine kaza yerine gelen 112 Ambulans Servisi ekipleri, kalbi duran sürücü Kamil Öztürk'ü yaşatmak için seferber oldu. Olay yerinde kalp masajı yapılan Öztürk, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Galerici Kamil Öztürk'ün otomobili 3 gün önce bir astsubaydan satın aldığı öğrenilirken, ölen Zekeriya Özkan ile Kamil Öztürk'ün cesetleri otopsi yapılmak üzere Samsun Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. 

Bu arada, baba Şefik Özkan, oğlu Zekeriye Özkan'ın organlarını bağışlamak istedi. Samsun Devlet Hastanesi'ndeki doktorlar Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ni telefonla arayarak durumu bildirdi. Ancak, Zekeriye Özkan'ın cesedinin öldükten 2 saat sonra hastaneye kaldırıldığı için organlarının bir başka hastaya naklinin mümkün olmadığı kaydedildi. Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

iha
Yayın Tarihi : 26 Kasım 2006 Pazar 11:44:38
Güncelleme :26 Kasım 2006 Pazar 12:25:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mehmet yavuz IP: 193.140.28.xxx Tarih : 27.11.2006 08:52:44
ölenlere allahtan rahmet kalanlara baş sağlığı diliyorum. Kazandan 5 saat öncede aynı yerde ben keza yapmıştım.Neyseki çok fazla bir zarar olmadı.Şöferlikte daha dikkatli olmak gerekiyor.