2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Samsun'da görkemli açılış

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yusuf Ziya Yılmaz'ın Seçim Koordinasyon Merkezi, çok sayıda partilinin ve seveninin katılımıyla görkemli bir törenle açıldı.


Kale Mahallesi İstiklal Caddesi üzerinde bulunan 3 katlı binada Seçim Koordinasyon Merkezi'ni hazırlayan Yusuf Ziya Yılmaz, seçim startını verdi. Seçim çalışmalarının koordine edilmesi, tamamlanan ve devam eden projelerin tanıtılması amacıyla hazırlanan koordinasyon merkezinin açılışına AK Parti Samsun Milletvekilleri Suat Kılıç, Ahmet Yeni, Cemal Yılmaz Demir, Fatih Öztürk, Birnur Şahinoğlu, Gazi Belediye Başkanı ve AK Parti İlkadım İlçe Belediye Başkan Adayı Süleyman Kaldırım, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, AK Parti İl Başkanı Ali Akyüz, Atakum Belediye Başkanı Adem Bektaş, belediye başkan adayları, partililer, belediye çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Seçim Koordinasyon Merkezi'nin açılışında konuşan Milletvekili Ahmet Yeni, yağmura rağmen yoğun kalabalığın olduğunu belirterek, "Beraber yürüdük biz bu yollarda, beraber ıslandık bu yağmurlarda" şarkı sözünü tekrarladı. Milletvekili Suat Kılıç, seçime 2 ay gibi bir zaman kaldığını, el ele omuz omuza vererek seçimleri kazanacaklarını kaydetti. Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, AK Parti kadrolarının hizmet için yeniden görev başında olduğunu dile getirdi.


Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Üçüncü dönemde de Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na adayım. Birçok projeyi tamamladık ve devam eden projelerimiz var. Bu projeleri yeni dönemde başlattığımız gibi tamamlayacağız. Seçim Koordinasyon Merkezi'nde tamamlanan ve devam eden projelerin hepsi detaylı bir şekilde yer alacak. Halkımızın gerekli desteği vereceğine inanıyorum. Samsun'u modern bir kent haline getireceğiz" dedi.


Daha sonra, toplu olarak koordinasyon merkezinin kurdelesi kesildi ve gezildi. Başkan Yılmaz, 'En büyük başkan bizim başkan' sloganlarıyla karşılandı. Başkan Yılmaz, açılışa katılanlarla tek tek selamlaştı, hatırlarını sordu ve fotoğraf çektirdi

iha
Yayın Tarihi : 31 Ocak 2009 Cumartesi 15:13:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?