4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Samsun'da kız kaçırma operasyonu

Samsun Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bir eve düzenledikleri operasyonla zorla kaçırılarak alıkonulduğu iddia edilen genç kızı kurtardı. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.


Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Bürosu ekipleri, Ordu'nun Kurmu İlçesi'nin Ergentürk Köyü'nden kaçırılan Semra E.'nin (19), Samsun'da Rasathane Mahallesi Osmaniye Caddesi üzerinde bir evde zorla alıkonulduğu ihbarı üzerine alarma geçti. Söz konusu eve düzenlenen operasyonda zorla kaçırıldığı iddia edilen Semra E., polis tarafından kurtarıldı. Olayla ilgili olarak kız kaçırma olayına karıştıkları iddia edilen ev sahibi Murat Balcıoğlu (24), Enver Parama (25), Musa Ergin (25) ve Şenol Kılıç (34) yakalanarak gözaltına alındı.


Gözaltına alınan ev sahibi Murat Balcıoğlu'nun hırsızlık suçundan hakkında 1 yıl hapis cezası bulunduğu ve polis tarafından arandığı öğrenildi. Musa Ergin'in üzerinde yapılan aramada 1 adet ruhsatsız tabanca ve 13 adet mermi ile 1 adet askeri üniforma ele geçti. Semra E.'nin Musa Ergin ile evlenmek için kaçırıldığı iddia edildi. Semra E., zorla kaçırıldığını ileri sürüp şikayetçi oldu. Genç kız polis tarafından ailesine teslim edildi.


Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

SAMSUN - İHA
Yayın Tarihi : 16 Nisan 2004 Cuma 19:47:57
Güncelleme :16 Nisan 2004 Cuma 23:10:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?