5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Samsun'da kızgın eş dehşeti

Samsun'da 2 çocuk annesi bir kadın, başka kadınla ilişkisi olduğunu iddia ederek kıskandığı kocasının üzerine uyurken tencerede ısıttığı kızgın yağı döküp, omzundan ve sırtından olmak üzere 5 yerinden bıçaklayarak ağır yaraladı. 

Olay, Kadıköy Mahallesi Osmaniye Caddesi No: 176'da sabah saat 07.00 sıralarında meydana geldi. Bayan kuaför dükkanı sahibi 2 çocuk annesi Kadriye Ş.(35), başka kadınla ilişkisi olduğunu iddia ettiği 17 yıllık eşi Mehmet Ş.'yi (40) kıskanarak evlerinde uyuduğu sırada tencerede ısıttığı kızgın yağı, yatağında uyuyan kocasının üzerine döküp 5 yerinde bıçakladı. Bir denizcilik şirketinde çalıştığı öğrenilen Mehmet Ş., ambulansla Samsun Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. 3. derece yandığı ve hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenilen Mehmet Ş., ilk müdahalesinin ardından Ankara'ya sevk edildi. Kadriye Ş., olaydan sonra Unkapanı Polis Merkezi'ne giderek teslim oldu. 

Genç kadın, kocasını başka kadınla ilişkisi olduğu iddiasıyla yaktığını ve bıçakladığını ileri sürdü. Annesinin babasını kızgın yağ ile yakıp bıçakladığı sırada 15 yaşındaki kız kardeşi ile evlerinde uyumakta olan 16 yaşındaki A.Ş. adlı kız, görgü şahidi olarak polise ifade verdi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
.
Yayın Tarihi : 29 Haziran 2006 Perşembe 11:06:32


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?