6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Samsun'da Sakarya mesaisi

Bank Asya 1. Lig takımlarından Samsunspor, hafta sonu kendi evinde oynayacağı Sakaryaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Nuri Asan Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman, teknik direktör Ercüment Coşkundere nezaretinde yapıldı. Düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından oyuncular kondisyon ağırlıklı idman yaptı. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda oyuncuların bir hayli hırslı olduğu gözlendi.

Kurban Bayramı'nın 3. günü nedeniyle Baro Başkanı Av. Necat Anıl, MHP Canik İlçe Teşkilat Başkanı Mustafa Kılıç ile yönetim kurulu üyeleri, çeşitli taraftar grupları, Samsunspor Başkanı Fuat Köktaş, yönetim kurulu üyeleri, teknik heyet ve futbolcularla bayramlaştı. Taraftar grupları teknik heyet ve futbolculara çikolata ikram ederek, hafta sonu oynayacakları Sakaryaspor maçında başarılar diledi.

Ayrıca taraftar grupları, Başkan Köktaş'a, Samsunspor atkısını hediye ederek, her zaman takımın ve yönetimin arkasında oldukları bildirdi. Kendisine hediye edilen atkıdan dolayı mutlu olduğunu belirten Fuat Köktaş, "İçinde yaşadığımız sıkıntılı süreçte Samsunspor'a gönül veren ve her türlü şartlarda takımını destekleyen taraftarımızın sonuna kadar arkasındayız" dedi. Köktaş ayrıca, bayramlaşmaya gelen minik taraftarlara bayram harçlığı verdi.

iha
Yayın Tarihi : 10 Aralık 2008 Çarşamba 17:02:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?