5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Samsun'da sokak köpeği dehşeti

Samsun'da 5 yaşındaki bir çocuk, köpek yavrularını severken anne köpeğin saldırısı sonucu ağır yaralandı.

Kadıköy Mahallesi'nde askeri bir birliğe ait tel örgülerinin yanında köpek yavruları gören İrfan Bulut (5), yavruları severken aniden anne köpeğin saldırısına uğradı. Durumu gören çevredekilerin yardımıyla ağır yaralı olarak kurtarılan küçük çocuk, kaldırıldığı Samsun Devlet Hastanesinde ameliyata alındı.

Hastane yetkilileri, vücudunun çeşitli bölgelerinde ısırılma sonucu ağır yara bulunan küçük çocuğun hayati tehlikesinin bulunduğunu söylediler.

Bu arada, olay sonrası yapılan araştırmada halen çevrede bulunduğu öğrenilen köpeğin yakalanması için çalışma başlatıldığı bildirildi.


AA
Yayın Tarihi : 4 Aralık 2006 Pazartesi 15:42:19
Güncelleme :6 Aralık 2006 Çarşamba 11:11:05


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
ayşe öz IP: 85.101.21.xxx Tarih : 6.12.2006 16:03:21
ben o yavrucak hastaneye geldiğinde kızımı ameliyat haneye veriyordum tam o sırada geldi ve ve 4 yaşındaki kızım şoka girdi ve ben çok üzüldüm annesi babası feryatlarıyla hastaneyi inlettiler böyle bir sorumsuzluk olamaz nasıl bir askeriyenin tel örgüleri açık olabilir ve böyle canavar bir köpekleri varken yazık çok yazık yüce rabbim o yavrucağa acil şifa versin annesi ve babasınada sabır versin lütfen artık olmasın böyle şeyler dualarım onlarla...AYŞE ÖZ