6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Samsun'da son 24 saat

Samsun'da kimliği belirsiz bir dolandırıcı kendisini Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi'nde doktor olduğunu ileri sürerek bir kişiyi dolandırdı.

Zafer Mahallesi'nde meydana gelen olayda, kimliği belirsiz bir kişi, Nevzat O.'ya (35), kendisini OMÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nde doktor olarak tanıtıp 4 adet gümüş, 1 adet de altın kaplama saati alarak kayıplara karıştı. Dolandırıldığını anlayan Nevzat O., polise şikayette bulundu. Soruşturma sürdürülüyor.

- PARK HALİNDEKİ OTOMOBİL ÇALINDI 

Samsun'da hırsız veya hırsızlar, park halindeki bir otomobili çaldı. Adalet Mahallesi'nde Mehmet Aydın Devlet Hastanesi önünde park halinde bulunan Cafer D.'ye ait park halindeki 55 DZ 641 otomobil, kimliği belirsiz hırsız veya hırsızlar tarafından çalındı. Soruşturma sürdürülüyor.

- ÇANTADAN CÜZDAN ÇALMAK İSTEYEN 2 BAYAN YAKALANDI

Samsun'da bir bayanın çantasından cüzdanını çalmak isteyen 2 kadın, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. 19 Mayıs Mahallesi Çiftlik Caddesi üzerinde bayram alışverişine çıkan Gülseren B.'nin (52) çantasının fermuarını açarak içinden cüzdanını çalmak isteyen sabıkalı hırsız Gül G.(21) ile Sevgi H.(54), Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekipleri tarafından yakalanarak, Gazi Polis Merkezi'ne teslim edildi. Soruşturma sürdürülüyor.

- GASP ZANLILARI TUTUKLANDI

Samsun'un Bafra ilçesinde bir iş yerinden para ve kuru sıkı tabanca gasp edildi. Bahçeler Mahallesi'nde meydana gelen olayda, İbrahim Ç.'ye ait işyerine giden Erdal D.(25) ve İsmail E.(25), iş yerini sahibini darp edip gömleğinin cebinde bulunan 400 dolar ile çekmecede bulunan kuru sıkı tabancayı gasp ettiler.Şikayet üzerine polis tarafından yakalanan Erdal D. ve İsmail E., çıkarıldıkları nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Bafra Kapalı Cezaevi'ne gönderildiler.

- TELEFON KONTÖRÜ DOLANDIRICILIĞI

Samsun'un Ladik ilçesinde bir kişi, telefon kontörü yükletilerek dolandırıldı. Bahşi Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Miraç P. (24), annesine ait telefon çalınca cevap verdiğinde kendisini, Ankara'nın Mamak ilçesinde internet ve bilişim suçundan başkomiser olarak tanıtan şahsın, "Bu numara albayın hanımını rahatsız etti. Telefon kartlarının kopyası yapılarak birileri sizin adına aranıyor. Bu yüzden bu kişilerin oluşturduğu şifreyi kırmamız gerekiyor. Bunun için bize kontör göndermen gerekiyor" dedi. Korku ve paniğe kapılan Miraç P., söz konusu şahsın söylediklerine inanarak verdiği cep telefonu numarasına 7 adet 250'lik, 1 adet 100'lük kontör ile ayrıca online sisteminden de bin 500 kontör yükletti. Dolandırıldığını anlayan Miraç P., polise şikayette bulundu. Soruşturma sürdürülüyor.

- TRAFİK EKİPLERİ CEZA YAĞDIRDI 

Samsunda trafik kurallarını ihlal eden araç sürücülerine ceza yağdı. Samsun Emniyet müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri ile Bölge Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, trafik kurallarını ihlal eden 362 araç sürücüsüne 52 bin 540 YTL para cezası yazdı. Trafik kurallarını ihlal eden 29 sürücünün aracı trafikten men edilirken, 3 araç sürücüsü de mahkemeye sevk edildi.

iha
Yayın Tarihi : 30 Eylül 2008 Salı 14:15:53
Güncelleme :30 Eylül 2008 Salı 14:22:37


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?