4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Samsun'da Volkan Konak rüzgarı esti


İlkadım Belediyesi tarafından düzenlenen sünnet şöleninde Volkan Konak, Dans Of Karadeniz ve Uğur Varol sahne aldı. Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen şöleni AK Parti Samsun Milletvekilleri Suat Kılıç, Mustafa Demir, Musa Uzunkaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, AK Parti İl Başkanı Fuat Köktaş ve yaklaşık 6 bin kişi izledi. Uğur Varol konseriyle başlayan şölende 10. Yıl Marşı eşliğinde yapılan havai fişek gösterisinde gökyüzü renklendi.


Ardından sahneye çıkan Dance Of Karadeniz, nefes kesen bir gösteri sundu. Büyük beğeni toplayan Dance Of Karadeniz’e, AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir, teşekkür plaketi verdi. Daha sonra sahneye çıkan Karadenizli sanatçı Volkan Konak, seslendirdiği parçalarla kalabalığı coşturdu. Volkan Konak’a eşlik eden kalabalık, hareketli parçalarda da bol bol horon oynayarak keyifli bir gece geçirdi.

Volkan Konak’a teşekkür plaketi sunan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, yaptığı konuşmada, İlkadım’da ilklere imza attıklarını söyledi. Çocukları evlerinde sünnet ederek bir ilki başlattıklarını anlatan Tok, "İlkadım, ilklerin şehri olarak tarihe geçecek" dedi. Sünnet şöleni, gece saat 23.30’da son buldu.

SAMSUN (İHA) -
Yayın Tarihi : 8 Ağustos 2004 Pazar 12:30:25


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?