5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Samsun'da yerel yönetimler

Gazi Belediyesi tarafından yürütülen 72 Saatte 1 Mahalle Projesi'nin 2. etabı başlıyor. 

İstasyon Mahallesi'nde başlayan 72 Saatte 1 Mahalle Projesi'nin ikinci durağı Yenidoğan Mahallesi'nde çalışmalara start verildi.
Kurulan tespit ekibinin mahalledeki eksikleri belirlediğini kaydeden Gazi Belediye Başkanı Süleyman Kaldırım, 5 Eylül 2006 Salı günü tüm ekip ve ekipmanlarıyla birlikte mahallenin sorunlarını çözmek için 72 saat aralıksız çalışacaklarını söyledi. Projenin hayata geçmesinin ardından ilk olarak İstasyon Mahallesi'nde hizmet verdiklerini dile getiren Kaldırım, çalışmalardan her kesimin memnun kaldığını belirterek, "Beldemizde bulunan 24 mahallemizin en iyi şekilde hizmet alabilmesi için hayata geçirdiğimiz ve 'Benim Beldem, Benim Evim' düşüncesinden hareketle çalışmalarını sürdürdüğümüz 72 Saatte 1 Mahalle Projemiz hizmet kalitemizi daha da arttırmıştır. 

Çalışanlarımızın özverisi ve vatandaşlarımızın anlayışıyla bütün sorunlarını yerinde, detaylı olarak tespit ettiğimiz mahallelerimizde bu sorunların en kısa sürede çözüme ulaşması için aralıksız çalışıyoruz. Hizmeti sadece belediyeye gelen vatandaşlara değil tüm beldemize sunmak ve hizmeti ayaklarına götürmek için tüm imkanlarımızı seferber ettik" dedi.
iha
Yayın Tarihi : 31 Ağustos 2006 Perşembe 21:41:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?