2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Samsun'daki cinayetin ardından

Giresun'da bir sağlık memurunun tabancayla kafasından vurularak öldürülmesi olayını soruşturan polis, ölen şahsın eşinin de Samsun'da öldürüldüğünü ortaya çıkardı.


Edinilen bilgiye göre, Giresun'un Kayadibi Mahallesi 5 Nolu Sağlık Ocağı Lojmanları önünde, sağlık ocağında görevli memur Salih Karagöz (34), 05 Şubat 2008 sabahı eşi Ayfer Yılmaz Karagöz (30) tarafından 58 AS 120 plakalı otomobilin içerisinde ölü olarak bulunmuştu. Salih Karagöz'ün bilye takılmak suretiyle fişekleri değiştirilmiş kurusıkı tabancayla henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı kendisini kafasından vurarak intihar ettiği ileri sürülürken, olayı şüpheli bulan Giresun Emniyet Müdürlüğü Asayiş
Şube Müdürlüğü Cinayet Bürosu ekipleri, soruşturmayı derinleştirdi ve Ayfer Yılmaz Karagöz'ün olayla ilgili olabileceğini düşünerek kendisini ve yakın çevresini takibe aldı. Ayfer Yılmaz Karagöz'ün sevgilisi Mustafa D.'yi (41) teknik takibe aldı. Mustafa D.'nin dün Ayfer Yılmaz'ı tabancayla vurduğunu tespit eden polis, zanlıyı İzmir'den çalınan 35 HPD 07 plakalı bir otomobil içinde Amasya'da yakaladı.

Gözaltına alınan Mustafa D., Ayfer Yılmaz'ı öldürdüğünü itiraf etti. Olay, Samsun İl Jandarma Komutanlığı ekiplerine haber verildi. Samsun'a getirilen Mustafa D., bu sabah saatlerinde cesedin bulunduğu yeri gösterdi. İzmir'de araç alım-satımı yaptığı öğrenilen evli 2 çocuk babası Mustafa D.'nin 3 yıldır Ayfer Yılmaz Karagöz ile birlikteliğinin bulunduğu ve alacak-verecek meselesi yüzünden öldürdüğü, kadının kendisine olan borcu tahsil edemeyince Mustafa D.'nin evine ve otomobiline haciz işlemi başlattığı öğrenildi. Mustafa D.'nin de buluştuğu Ayfer Yılmaz Karagöz'ü tabancayla kafasından vurarak öldürdüğü tespit
edildi. Suçunu itiraf eden Mustafa D.'nin Samsun İl Jandarma Komutanlığı'nda sorgulaması devam ediyor. Jandarma ekipleri Mustafa D.'nin Salih Karagöz'ü de öldürüp öldürmediğini araştırıyor. Soruşturma sürdürülüyor.
 

İha
Yayın Tarihi : 4 Haziran 2009 Perşembe 17:12:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?