2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Samsun'dan kısa haberler

Samsun'da esrar içerken yakalanan 4 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Hançerli Mahallesi'nde devriye gezen polis ekipleri, esrar içtikleri iddia edilen Çetin Y.(36), Metin Ç.(23), Erkan V.(20) ve Erdoğan D.'yi (27), g gram esrar, 2 adet pet şişe, 2 adet alüminyum folyo ve f adet muşur ile yakaladı. Gözaltına alınan 4 kişi, Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği'nde sorgulanmalarının tamamlanmasının ardından ifadeleri alındıktan sonra savcının talimatı doğrultusunda serbest bırakıldılar.

- SAMSUN'DA ŞÜPHELİ ÖLÜM

 Samsun'da bir kişinin ölümü şüpheli bulundu.
Edinilen bilgiye göre, Kılıçdede Mahallesi'nde Ali Yetiş (62), kaldığı inşaattaki yatağında ölü olarak bulundu. Savcı, Ali Yetiş'in ölümünü şüpheli buldu. Yetiş'in ölüm sebebinin otopsi sonucu belli olacağı öğrenildi. Soruşturma sürdürülüyor.

- SOBADAN ZEHİRLENEN 3 YAŞINDAKİ ÇOCUK HASTANELİK OLDU

 Samsun'da sobadan zehirlenen 3 yaşındaki bir çocuk ölümden döndü.
Edinilen bilgiye göre, Bahçelievler Mahallesi'nde meydana gelen olayda, Sündüz A.'nın bakıcılığını yaptığı Metin Büğra K.(3), bakıcının evinde sobadan sızan korbonmonoksit gazından zehirlendi. Samsun Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne kaldırılan Metin Buğra K., tedavi altına alındı. Polis, Sündüz A.'nın ifadesine başvurdu. Soruşturma sürdürülüyor.

- ATM'DEN PARA ÇEKERKEN DOLANDIRILDI

 Samsun'da bir kişi ATM'den para çekerken dolandırıldı.
Edinilen bilgiye göre, Kale Mahallesi'nde bulunan bir bankanın ATM'sinden para çekmek isteyen Hürrem A.'nın (69) kartı ATM makinesinin cihazına sıkışarak kalması sağlandı. Kimliği belirsiz dolandırıcılar daha sonra kartı buradan alarak Hürrem A.'nın hesabından 360 TL para çekti. Soruşturma sürdürülüyor.

- SİLAHLI SALDIRI: 1 YARALI

 Samsun'un Tekkeköy ilçesinde silahlı saldırıya uğrayan bir kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Sanayi Mahallesi'nde meydana gelen olayda, çıkan tartışma sonucu Zafer P.'nin (19) silahlı saldırısına uğrayan Barış T.(26), ayaklarından yaralandı. Gazi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Barış T., tedavi altına alındı. Zafer P., olaydan sonra kaçtı. Kardeşi silahla yaralanınca av tüfeğiyle havaya ateş açtığı iddia edilen Hasan T.(32), polis tarafından gözaltına alındı. Zafer P.'nin yakalanmasına çalışılıyor. Soruşturma sürdürülüyor.

- SİLAH TEHDİDİYLE OTOLARINI TAMİR ETTİRDİLER

 Samsun'un Bafra ilçesinde 2 kişi, silah tehdidiyle araçlarını tamir ettirdikleri iddiasıyla gözaltına alındılar. Edinilen bilgiye göre, Fevzi Çakmak Mahallesi'nde meydana gelen olayda, bir tamirciye giden Nafiz Y.(39) ve Salim A.'nın (29) silah çekerek, iş yeri sahibi Ahmet Ç.'nin yanında çalışan Özkan A.(23) ve Özgür A.'ya (28) zorla otomobillerini tamir ettirdiler. Olayla ilgili Nafiz Y. ile Salim A. yakalanarak gözaltına alınırken, bir kişinin ise arandığı öğrenildi. Nafiz Y.'nin iş yerinde arama yapan polis, 1 adet kuru sıkı tabanca ve 5 adet fişek ele geçirdi. Soruşturma sürdürülüyor.

- 25 ARAÇ TRAFİKTEN MEN EDİLDİ

Samsun'da trafik ekipleri yaptıkları denetimlerde 25 aracı trafikten men ederken, 323 sürücüyü ise ceza yağdırdı. Edinilen bilgiye göre, Samsun Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ile Bölge Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri yaptıkları denetimlerde trafik kurallarını ihlal eden 323 araç sürücüne 57 bin 824 TL para cezası yazarken, 25 aracı trafikten men edip, 6 sürücüyü de mahkemeye sevk etti.

İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2009 Perşembe 19:43:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?