5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Samsun'dan kısa kısa

Samsun'da narkotik polisinin düzenlediği 2 ayrı operasyonda, esrar içtikleri iddia edilen 4 kişi yakalandı. 

Edinilen bilgiye göre, Kadıköy Mahallesi'nde bir okulun bahçesine baskın düzenleyen Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü Narkotik Büro Amirliği ekipleri, bir okulun bahçesinde esrar içtikleri iddia edilen Süleyman A. (24), Serkan K. (25) ve Talip D.'yi (25) gözaltına aldı. Gözaltına alınan şahıslarla birlikte 5 gram esrar, 6 adet dişi Hint keneviri kırıntısı, 1 adet esrarlı sigara ve 1 adet içilmiş esrarlı sigara ele geçirildi. Fevzi Çakmak Mahallesi'nde İbrahim G.'nin (55) ev ve işyerine yapılan aramada 89 gram esrar ele geçti. Olaylarla ilgili soruşturma sürdürülüyor. 

PAZARDAN ALDIĞI MANTARDAN ZEHİRLENDİ 

Samsun'un Bafra İlçesi'nde, pazardan aldığı mantardan yiyen bir kişi zehirledi.
Edinilen bilgiye göre, Altınkaya Mahallesi'nde Salih K.(44), pazardan satın aldığı mantardan yiyince zehirlendi. Hastaneye kaldırılan Salih K, tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. 

ASANSÖR BOŞLUĞUNA DÜŞEREK YARALANDI 

Samsun'un Havza İlçesi'nde asansör boşluğuna düşen şahıs yaralandı.
Olay, Yeni Mahalle'deki bir inşaatta meydana geldi. İhtiyaç gidermek için işyerinin karşısında bulunan inşaata giden Muharrem Ç. (30), asansör boşluğuna düşerek ağır yaralandı. Havza Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Muharrem Ç, ilk müdahalesinin ardından Samsun Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. 

DÜĞÜNDE KURUSIKI TABANCAYLA ATEŞ AÇAN ŞAHSA GÖZALTI 

Samsun'un Bafra İlçesi'nde bir düğün töreninde kurusıkı tabancayla ateş açan bir kişi, polis tarafından gözaltına alındı.
Olay, Gazipaşa Mahallesi'nde meydana geldi. Akrabasına ait düğün töreninde kurusıkı tabancayla ateş açtığı iddia edilen Ahmet Ş. (30), genel güvenliği tehlikeye düşürmek suçundan 1 adet kurusıkı tabanca ve 25 adet fişekle birlikte gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
iha
Yayın Tarihi : 25 Ekim 2006 Çarşamba 11:53:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?