4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Samsunlu bayan muhtara teşekkür belgesi...

 Türkiye Fahri Trafik Müfettişleri Derneği (TFTM-DER) Samsun Şubesi Başkanı Sedat Kır ile Türkiye Trafik Kazalarını Önleme Derneği (TTKÖD) Samsun Şubesi Başkanı A.Dursun Kavuran, mahallesinde trafik ile ilgili yaptığı hizmetlerden dolayı Ulugazi Mahallesi Muhtarı Filiz Kavalcı'ya teşekkür ziyaretinde bulundu.
Ulugazi Mahallesi Muhtarlığı'nı ziyaret eden Sedat Kır ve A.Dursun Kavuran, Muhtar Filiz Kavalcı'nın cadde ve sokak üzerinde park eden araçların üzerine, "Sayın Ulugazi Mahallesi sakinleri. Can ve mal güvenliğiniz için bu sokak üzerine park ettiğiniz aracınıza telefon numaranızı ve adresinizi bırakmanızı rica ederim" yazılı broşür bırakmasını taktirle karşıladıklarını söylediler.
Muhtar Filiz Kavalcı, 20 gün önce başlattığı uygulamada yaklaşık bin aracın üzerine broşür bıraktıklarını söyledi. Kavalcı, "Bir süre önce Namık Kemal Lisesi'nde yangın çıktı. İtfaiye araçları yangın mahalline park eden araçlar yüzünden güçlükle ulaştı. Ben de buradan yola çıkarak, ihtiyaç anında araç sahibine ulaşmak için aracının önüne telefon numarası ile adresini yazması için uyarıda bulundum. Mahalle sakinleri duyarlı davranarak bizleri desteklediler" dedi.
iha-samsun
Yayın Tarihi : 13 Temmuz 2004 Salı 10:49:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?