2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

'Samsunlu büyük düşünecek'

AK Parti Genel Merkez Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Suat Kılıç, Türkiye genelindeki "Sen Türkiye'sin Büyük Düşün" sloganının Samsun'da "Sen Samsun'sun Büyük Düşün" şeklinde kullanılacağını söyledi.


Yerel seçimlerle ilgili açıklamalarda bulunan Milletvekili Suat Kılıç, 29 Mart 2009 mahalli seçimlerine 'büyük düşün' sloganı ile hazırlandıklarını, Türkiye için olduğu gibi Samsun için de büyük düşünmek zorunda olunduğunu hatırlattı.


AK Parti'nin merkezi ve yerel yönetim anlayışıyla Samsun'da çok büyük projeleri hayata geçirildiğini ifade eden Kılıç, başlanılan işleri yine AK Parti'nin yönetim ve hizmet anlayışıyla sürdüreceklerini kaydetti. "Samsun'da 400 Yataklı Bölge Eğitim Hastanesi ile 250 Yataklı Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ni tamamlayacağız" diyen Kılıç, "Yapımı devam eden tersane mendireklerini tamamlayarak Terme Tersanesi'nin ardından Gelemen Tersanesi'ni de aktif duruma geçireceğiz. Yapımına başlanan Hafif Raylı Sistem Taşıma Projesi'ni tamamlayacağız. Canik ve Çay Mahallesi kentsel dönüşüm projelerini, Başbakanlık TOKİ ile tamamlayarak Samsun'da kondu-şehir görüntülerini ortadan kaldıracağız. Atakum sahillerindeki sahil düzenleme çalışmalarını hızlandırarak deniz kenti Samsun imajını markalaştıracağız" dedi.


Başlanılan eserleri ve belediye başkan adaylarının yeni döneme yönelik projeleriyle Samsun'daki hizmetlerimizi en üst düzeyine ulaştıracaklarını ifade eden Kılıç, "Atakum, İlkadım, Canik, Tekkeköy ve Büyükşehir'de AK Parti'li adaylarla seçimleri kazanarak gelecek 5 yılı Samsun ve Samsun halkı adına kazançlı yıllar hanesine yazacağız. Adaylarımız, vekillerimiz, teşkilatımız ve halkımız 'Sen Samsun'sun Büyük Düşün' diyor. Samsunlu büyük düşünecek ve merkezde 5 belediyenin 5'ini de AK Parti'ye verecektir" diye konuştu. Kılıç, 15 Şubat Pazar günü Samsun'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı seçim mitinginde, Samsun ve Samsun halkının seçim konusundaki kararlılığını en üst düzeyde ortaya koyacağına inandığını belirtti.

iha
Yayın Tarihi : 11 Şubat 2009 Çarşamba 16:12:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
mk IP: 88.229.249.xxx Tarih : 11.02.2009 23:25:50

Olur olur sayın suat bey..ne demessiniz..bizler şimdik işimizi gücümüzü ve yaşama mücadelesini bırakır sizin 5 te 5 hedefinize katkı yapmak için ugraşırız..yapmayın sayın vekil lütfeen..Samsun sınırları içinde olan Altınkum bölgesindeyim..daha akp li samsun büyükşehir başkanı 1 adet çivi bile çakmamaıştır bakmakla mükellef olduğu ona ait hizmetler anlamında..bahçelerimizdeki b?k çukurlarını kullanıyoruz..yollarımız kışın çammur deryası..yaz aylarında toooz bulutları altında..araziler yer yer 1 metre derinlikte sularla doludur..evlerin bodrum katlarından tabandan sular cıkmakta ve bodrumlarımız dolmakta..otobüs durakları 1 direk ve tabeladan ibarettir..degil oturmak ayakta yagmurdan korunmak bile imkansız..DOGALGAZ samgazın iradesine bırakılmış..hizmet değilde ticaret düşünülmekte..amorti peşindeler ve akp li sizler ve başkanın yaptırım gücü yokmuş demekki..ÖMÜ ye raylı sistem..samsun merkezden ÖMÜ arası..zaten bu arada 24 saat vasıta mevcuttur..ÖMÜ ye 3--5 km mesafede olmamıza ragmen akşam 18:00 den sonra imkansız ulaşmamız..siz nelerden bahsediyorsunuz..gercekleri görmek için 24 saat gelin buralarda gözlemleyin..akşam ve gündüz saatlerini izleyin..ve ondan sonra 5 te 5 isteyin...Ne kadar hizmet ..o kaddar oy..no hizmet..no oy..Samsunun büyük olduğunu biliyoruzda…sizler halkın ne kadar büyük olduğunu bilemiyorsunuz..Altınkum bölgeside Büyük SAMSUNun bir bölgesi olduğunu hatırlamadan gecemiyecem..saygılar..bol bol şanslar dileklerimle..