4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Samsunlu çocuklara trafik eğitimi

Birmot Reklam ve Halkla İlişkiler Genel Müdürü Muazzez Bodur, Eğitim Gönüllüleri Parkı Yöneticisi Psikiyatr Dr. Şükriye Varol ve Birmot Samsun Şube Müdürü Kamil Üst’ün de hazır bulunduğu bir saatlik eğitim programında, Eğitim Gönüllüsü İbrahim Kecin tarafından çocuklara emniyet kemeri, yakın takip, sollama ve hız konularını içeren bilgiler verdi.

Çocukların trafik konusundaki eğitimi için Birmot tarafından hazırlatılan "Otombik ve Durdur’dan Eğlenceli Trafik Öyküleri Kitabı’nın da dağıtıldığı eğitim programıyla Mayıs ayından bugüne kadar 34 bin 100 çocuğa ulaştıklarını dile getiren Birmot Reklam ve Halkla İlişkiler Genel Müdürü Muazzez Bodur, "Samsun’un ardından Türkiye’nin değişik illerinde trafik bilgisiyle donatılan ilköğretim birinci kademe düzeyindeki çocuk sayısı 180 bini bulana kadar eğitim çalışmalarını sürdüreceğiz. Toplumsal sorumluluğumuzun bilinciyle çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.

Kazaların en aza indirilmesinde insan faktörünün önemine de işaret eden Muazzez Bodur, çocukların yetişme çağında trafik kuralları hakkında alacakları temel bilgilerin ileride daha bilinçli ve sağlıklı bir topluma ulaşmanın anahtarı olduğunu da sözlerine ekledi.

iha-samsun
Yayın Tarihi : 25 Eylül 2004 Cumartesi 14:15:08


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?