4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Samsunlu iki kafadarın parmakları aynı gün koptu

Edinilen bilgiye göre olay, Hançerli Mahallesi’nde bulunan Karadeniz Oteli’nde dün akşam saat 22.00 sularında meydana geldi.

 Rize’den Samsun’a yük taşıyan kamyon şoförleri Mustafa Kibaş (34) ve Haydar Kadir (43), birlikte alkol aldıktan sonra kaldıkları Karadeniz Oteli’ne gittiler. Otelin merdivenlerinden çıkan kamyon şoförlerinden biri dengesini kaybedip geriye doğru düşünce merdiven korkuluk demirlerine sıkışan sol elinin küçük parmağı koptu.

Arkadaşının üzerine devredilmesi sonucu düşen diğer kamyon şoförünün de sol elinin küçük parmağı merdiven korkuluklarına sıkışarak koptu. Aynı ellerinin aynı parmakları kopan kamyon şoförleri, 112 Acil Yardım ve Kurtarma ekiplerine ait ambulansla Samsun Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olayın polise intikal etmesi üzerine, polis her iki kişinin de kopan parmaklarını otelin merdiven korkuluklarında sıkıştığı yerden alarak, yerine dikilmesi için hastaneye götürdü. Ancak, kopan parmaklar yerine dikilemedi. İlginç parmak kopma olayı karşısında polis ve doktorlar hayrete düştü

iha-samsun
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2004 Çarşamba 10:32:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?