2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Samsunlular'dan SMS bekliyorlar

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Genç Mikrofon Liseler Arası Müzik Yarışması"nda yer alan Samsun İlkadım Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerine destek verdi.


Yılmaz, Sevgi Park'ta İlkadım Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi grubu ile bir araya geldi. Yusuf Ziya Yılmaz'ın destek açıklamasına Canik Kaymakamı Mehmet Demirezer ve Okul Müdürü Mustafa Bolgı da katıldı. Başkan Yılmaz, 170 okul arasında ilk 10'a girmeyi başardıkları için İlkadım Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi grubunu tebrik etti.


Her biri kendi dallarında başarı öykülerini ortaya koyan gençlere Samsun Büyükşehir Belediyesi olarak destek olacaklarını belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Bizlerle birlikte Samsun halkı da temsilcilerimiz olan bu çocuklara sahip çıkarak destek olmalıdır. Yarışmada jüri ve okullar tarafından yapılan puanlamalar teknik puanlamalardır. Fakat, 'SMS' puanlamaları kentsel bir katılım özelliği taşıyor. Kentin kendi çocuklarına verdiği desteği gösteriyor. Bu nedenle Samsun kamuoyundan da SMS noktasında destek bekliyoruz. Biz belediye olarak kostüm, ulaşım gibi her konuda desteğimizi sonuna kadar vereceğiz" dedi.
Toplam 10 hafta sürecek olan Genç Mikrofon Liseler Arası Müzik Yarışması'nda 6 hafta sonra sona ereceği bildirildi.

İha
Yayın Tarihi : 9 Haziran 2009 Salı 18:23:59


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?