4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Samsunspor, Bucaspor'a boyun eğdi

SAMSUNSPOR, SAHASINDA BUCASPOR'A BOYUN EĞDİ

Bank Asya 1. Lig'in 26. haftasında yapılan maçta Samsunspor, kendi sahasında Bucaspor'a 3-0 mağlup oldu.

Maç sonrası açıklama yapan Samsunspor Teknik Direktörü Hüseyin Kalpar, üst üste kendi sahalarında aldıkları ikinci mağlubiyeti üzüntüyle karşıladıklarını, hesapta olmayan sonuçlarla karşılaştıklarını söyledi.

Çok iyi oynamalarına ve mücadele etmelerine rağmen istediklerini neticeyi alamadıklarını ifade eden Kalpar, gol yollarında etkili olmadıklarını belirtti. İlk yarıda bir faul sonrasında kalelerinde gol gördüklerini kaybeden Kalpar, "Hiç pozisyon yokken topu uzaklaştıramadık. Bizim açımızdan dikkatsizlik, Bucaspor açısından şanstı. Mağlup duruma düştük, yine arzulu istekli, gol bulabilme adına her şeyi futbolcularım yaptı. Atakları gole çeviremedik. İkinci yarıya bir gol bulabilme adıma müthiş mücadele

ettik. Maalesef hiç pozisyon yolken ikinci golü gördük. Biraz gardımız düştü. Maçı kurtarma zordu. Oyuncular konsantrelerini kaybettiler. Değişikler yaptık çok faydalandığımızı söyleyemem. Ahmet'in kırmızı kart görüşü de bizim açımızdan iyi olmadı. O anda karar verdi, müdahale etmeyebilirdi. Samsunspor'un sil baştan bir seri yakalaması gerektiği inancındayız. Çok çalışacağız. Hedeflerimizi tutturmak için galibiyet almalıyız. Herkes özeleştiri yaparak doğruyu bulma adına, bundan sonraki maçlarda böyle

sonuçlarla karşı karşı gelmemek için gereken yapılacak. Ne olursa olsun çok basit gol yemimiz bizim hadi kapımız" dedi.

Samsunsporlu Ömür ise golden sonra kopmadıklarını, sonrasında hakem nedeniyle kırılma noktası yaşadıklarını, sonra motivasyonun düştüğünü, bundan sonra alt sıralardan kurtulmak için çok çalışacaklarını kaydetti.

Bucaspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan, ligde bütün rakiplerin puan kaybetmesinin kağıt üstünde kendileri için avantaj gibi gözüktüğüne vurgu yaparak şunları söyledi:

"Maçtan puan ve puanlar almak istiyorduk. Güçlü ve ikinci yarının çok aktif bir takımıyla karşılaştık. Oyuncularımız disiplinli oynadılar, kazanmayı, puan çıkarmayı istediler. Olağanüstü mücadele ettiler. İyi bir takımız yolumuza devam ediyoruz. Zorlu bir rakipten aldığımız galibiyet çok önemliydi"

Bucasporlu Sercan da Samsunspor karşısında mağlup olunacağı yönünde yorumlar yapıldığını ama şampiyonluk yolunda devam ettiklerini, hak ettikleri bir galibiyet aldıklarını dile getirdi.

SAMSUNSPOR, SAHASINDA BUCASPOR'A BOYUN EĞDİ
İHA
Yayın Tarihi : 15 Mart 2010 Pazartesi 23:34:01
Güncelleme :16 Mart 2010 Salı 09:02:57


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?