4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Samsunspor, Dardanelspor'a bileniyor

SAMSUNSPOR, ÇANAKKALE DARDANELSPOR'A BİLENİYOR

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Samsunspor, ligde kalma mücadelesini, kendisi gibi kritik durumda bulunan Çanakkale Dardanelspor karşısında deplasmanda verecek.

İki hafta 4 puan alan Samsunspor, küme düşme potasından kurtulmak için deplasmanda oynayacağı Çanakkale Dardanelspor maçına odaklandı.

Nuri Asan Tesisleri'nde teknik direktör Hüseyin Kalpar, gözetiminde çalışmalarını sürdüren Kırmızı-beyazlı ekip, akşam saatlerinde yaklaşık 2,5 saat süren tek çalışma yaptı. Düz koşu ile başlayan çalışmada beşe iki, tek top pas çalışması ve çift kale ile deplasmana hazırlandı. Sakatlığı devam eden Savaş, düz koşu yaparken teknik direktör Kalpar, oyuncularını yakın takibe aldı.

Ligin sonuna yaklaşıldıkça maçların daha da zorlaşacağını ama kendilerinin ligde kalma hedefi için mücadele edeceklerini belirten Kalpar, "Amacımız hedefimiz belli. Dardanel ligde kalmak için mücadele veriyor, biz de. Kolay olmayacak bir karşılaşma. Dardanel açısından da kritik bir maç. Karşılaşmadan alacağımız 1 veya 3 puan bizim çok işimize yarayacak. İyi sonuçla dönmek için elimizden geleni yapacağız" dedi.

Bu arada, sakatlığı süren Savaş'ın durumunun maç günü belli olacağı bildirildi.

SAMSUNSPOR, ÇANAKKALE DARDANELSPOR'A BİLENİYOR
İHA
Yayın Tarihi : 14 Nisan 2010 Çarşamba 18:29:05
Güncelleme :14 Nisan 2010 Çarşamba 18:49:19


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?