6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Samsunspor, İstanbul'a sıkıntılı gitti

Bank Asya 1. Lig takımlarından Samsunspor, ligin 2. haftasında karşılaşacağı Kartalspor maçı için İstanbul'a gitti.

Nuri Asan Tesisleri'nde, Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ yönetiminde yapılan ter antrenmanı oldukça neşeli geçti. Antrenmanın ardından açıklama yapan Gümüştağ, rakiplerinin kaliteli oyunculardan kurulu bir takım olduğunu söyledi.

İstanbul'da her iki katım için de zor bir maç olacağını dile getiren Hayrettin Gümüşdağ, "Gün geçtikçe takımımızda iyiye doğru bir gidiş var. Ancak, cezalı oyuncuların olması sıkıntı oluşturuyor. En büyük problemimiz budur. Oyuncularımın, saha içinde biraz daha profesyonelce ve deneyimli olmaları gerekiyor. Federasyon tarafından bu sezon cezalar arttı. Sahanın mutlak hakimi hakemdir. Oyuncularımın hakeme karşı olan davranışları maalesef iyi düzeyde değil. Çoğu külhanbeyi gibi. Bunlara fırsat vermeyeceğiz" dedi.

Önceki maçlarda Hakan'ın rakip oyuncunun saçını çekerek kart aldığını dile getiren Gümüşdağ, Sefa'nın da Çankırı maçında yok yere kırmızı kart gördüğünü söyledi. Bu durumların mutlak suretle düzelmesi gerektiğini ifade eden Hayrettin Gümüşdağ, şunları söyledi: "Hakeme karşı saygı göstermeyen oyuncuyu kadroya almayı düşünmüyorum. Sahanın tek hakimi hakemdir. Kayseri Erciyesspor maçından daha zor bir maç bizi bekliyor. Kartalspor, mutlaka kazanmak için oynayacaktır. Taktik ağırlıklı antrenman yaptık. Rakibe alan bırakmayacağız. Kazandığımız topları hızlı bir şekilde kullanmamız lazım. İyi oynayacağımızı düşünüyorum. Defansif bir takım yapmak istemiyorum. Cesur oynayacağız. Cesur oynamayı seviyorum ama tabii önlemlerimizi almak durumundayız. Yoksa beklenmedik bir skorla karşılaşabiliriz. Önemli bir maça çıkıyoruz. Mutlaka, kazanmak istiyoruz."

Gümüşdağ'ın açıklamasının yapmasının ardından, teknik heyet ve oyuncuların uçakla İstanbul'a hareket etti.

iha
Yayın Tarihi : 6 Eylül 2008 Cumartesi 15:51:13


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?