4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Samsunspor 5. galibiyete kilitlendi

Kulüp Basın Sözcüsü Ercan İnce, bu sezon çok iyi bir takım kurduklarını ve üst üste aldıkları 4 galibiyet ile bunun semeresini almaya başladıklarını belirtti. Yakalanan çıkış ile Samsunspor’un kendi kimliğine kavuştuğunu vurgulayan İnce, "Gençlerbirliği müsabakasını da alıp, 5’te 5 yapmak istiyoruz. Bu karşılaşmadan alacağımız sonuç ligdeki durumumuzu daha netleştirecek ve hedef belirlememizi daha kolaylaştıracak. Takımımız bu maçı almaya hazır. Cumartesi akşam oynayacağımız Gençlerbirliği müsabakasından iyi bir netice ile ayrılacağımıza inanıyorum. Bundan sonra Süper Lig’de farklı ve gerçek kimliğine kavuşmuş bir Samsunspor’u hep birlikte izleyeceğiz. Gençlerbirliği maçını kazanmamız halinde UEFA hedefini telaffuz edebileceğiz" diye konuştu. Ercan İnce, taraftarları maça gelerek takımlarını desteklemeye çağırdı.

Golcü futbolcu Cenk İşler, Gençlerbirliği’nin ligdeki zor ve iyi oynayan takımlardan bir tanesi olduğunu, ancak kendi sahalarında oynamanın avantajını kullanarak sahadan 3 puanla ayrılmak istediklerini ifade etti. Cenk, "Tribünlerin dolmasını bekliyoruz. Taraftarımızı maça gelmeye çağırıyoruz. Üst üste 4 maçı kazandığımıza göre taraftarların tribünleri dolduracağına inanıyoruz. Taraftar gücünü arkamızda hissettiğimiz sürece herkesi yeneriz. İnşallah istediğimiz gibi oynayıp 5. galibiyeti alırız. Takım olarak iyi oynuyoruz. Ben elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Pozisyonlara girdiğimiz sürece de gol atmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Bunu da son haftalarda sahaya yansıtıyoruz. İnşallah hem benim gol atmam, hem de takımın galip gelmesi devam eder. Önemli olan süreklilik" şeklinde konuştu.
Öte yandan Samsunspor, Gençlerberliği maçı hazırlıklarını eksiksiz bir şekilde günde tek idman yaparak sürdürüyor. Kırmızı-beyazlı yönetimin, Gençlerbirliği maçı öncesi Malatyaspor galibiyetinin primlerini dağıttığı öğrenildi.

samsun
Yayın Tarihi : 22 Ekim 2004 Cuma 11:41:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?