5
Mayıs
2024
Pazar
SAMSUN

Samsunspor Arda'yı almak istiyor

Samsunspor Kulübü Basın Sözcüsü Cevat Öncü, Galatasaraylı genç yıldız Arda'yı renklerine bağlamak için temaslarının sürdüğünü belirtti. 

Basın Sözcüsü Cevat Öncü, kulüp binasında düzenlediği haftalık olağan basın toplantısında; transfer çalışmaları, kombine bilet satışları, statta tamirat ve onarımlara ilişkin açıklamalarda bulundu. Galatasaray altyapısından yetişen ve A Takım kadrosuna çıkan Onur ve Arda ile temaslarının olduğunu doğrulayan Basın Sözcü Cevat Öncü, "Onur'u Diyarbakırspor aldı, Arda ile temaslarımız sürüyor. Arda'yı renklerimize bağlamak istiyoruz" diye konuştu. 

Kapadokya'da 9-12 Ağustos tarihleri arasında katılacakları turnuva sonrasında Teknik Direktör Hasan Şengün'ün raporu doğrultusunda takıma 1-2 oyuncu takviye edebileceklerini ifade eden Öncü, "İskelet kadromuzu koruyoruz. Bu nedenle transfer konusunda rahatız. Arda ile görüşmeler sürüyor. Arda'ya diğer kulüplerin de talip olması durumunda, oyuncunun fiyatı değişebilir. Bu nedenle alternatifli çalışmalar yürütüyoruz. 1-2 oyuncu takviyesi yapacağız" dedi. 

Mevcut kadrodan Guaye'nin Kızılyıldız takımına transfer olduğunu, bu futbolcunun sözleşmesinin feshedildiğini kaydeden Öncü, "Hazırlıklarımız tesislerimizde günde çift idmanla sürüyor. Serkan Özdemir'in kolunun çıkması dışında bir sıkıntımız yok. Bu oyuncumuz ilk maça yetişebilecek. Kombine bilet satışlarımız rutin şekilde devam ediyor. UEFA kriterlerine göre, stattaki bilet satış gişelerinin yerini değiştireceğiz. Stat bahçesine girebilmek için taraftarın biletini göstermesi gerekiyor. Kaynak arayışlarımız da Valimiz Hasan Basri Güzeloğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Yusuf Ziya Yılmaz'ın olumlu destekleriyle sürüyor" şeklinde konuştu.
İHA
Yayın Tarihi : 3 Ağustos 2006 Perşembe 13:23:52


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?