4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Samsunspor Basın Sözcüsü Ercan İnceden açıklama

 
"Malatyaspor karşılaşmasını uzatmalarla attığımız golle kazandık ve takımımız 7. sıraya yükseldi.Futbolcularımız çok iyi bir maç çıkarttı. Futbolcularımızı ve teknik kadromuzu bu başarıdan dolayı kutluyorum.Ünümüzde ki müsbakalarda da bu başarının devam edeceğine inanıyoruz.Önümüzdeki İstanbulspor Müsabakası da çok önemli.Hedefimiz uefaya katılmak. Ancak bu hedefe ulaşıp ulaşmayacağımız son haftalarda daha belirginleşecektir.İstanbuldaki maç için İstanbul ve diğer illerdeki tüm samsunlu ve samsunsporlu taraftarlarımızı maça, takımlarını desteklemeye bekliyoruz.Takımımız cumartesi günü İstanbula geçecek ve Holiday in otelde kalcak.Takımımız bu maçı da kazanarak üst sıralara tırmanışına devam edeceğini düşünüyoruz.Son haftalarda aldığımız başarı futbolcularımız üzerinde de  pozitif bir hava yaratmış olması bizi daha da olumlu düşünmeye itmektedir.
İlk yarı sonlarına doğru bir dergi çalışmamız oldu.İlk sayımız istanbulda hazırlanıp Şubat ayında çıkmıştı. Bu çalışmamız devam edecek ve her ay Samsunspor isimli dergimizi samsundaki profesyonel arkadaşalar ve yayın kurulu ile dergimizi çıkartacağız.Resul AKÇAY, İbrahim CANBOLAT , Hakkı YEŞİLYURT arkadaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyoruz ve başarılar diliyoruz.
Bu hafta ve önümüzdeki hafta farklı aktivitelerimiz olacak.İstanbulspor maçından önce   Cumartesi günü 18:00 da The Marmara Otelinde  İstanbul da yaşayan samsunlularla bir tanışma kokteyli tertip ettik.Hemen akabinde Fenerbahçe maçı öncesinde geniş katılımlı bir İstanbul yemeği tertip edeceğiz.Bura da  Samsunspor kredi kartı ve dergimizi tanıtacağız,bilet satışı yapması için anlaştığımız firma ile de onları tanıştıracağız.Hemen Peşinden Salı günü sayın Baş Savcımızın teklifi üzerine Türkiyede hiç uygulanmamış olan bir uygulama yaparak spor camiası ile ceza evindeki kader mahkumu arkadaşlarımızla tanışmasını organize edeceğiz.24 Şubat Salı saat:14:00 da Samsun Kapalı cezaevinde mahkumlarla futbolcu arkadaşlarımızı tanıştıracağız.Panel şeklinde bir düzenleme olacak.  Fenerbahçe maçından sonra Samsunsporun başarısı samsun şehrinin başarısı ile doğru orantılı olduğu düşüncesi ile Taraftarlarımızla, şehrimizin insanları ile kuçaklaşma ve şehirle bütünleşme  adına iki yemek te samsunda düzenleyeceğiz.
Bu arada Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından ilgili yasa hükmü gerekçe gösterilerek bazı kaynaklarının kesildiğini ifade eden İnce, ''Yanlış bir anlaşılma var. Bu uygulamada spor kulüpleri ve dernekleri muaf tutuluyor. Bu gelirimiz kesilirse yaklaşık 230 milyar liradan olacağız. Bu da bizim için önemli bir kayıp'' diye konuştu.
 
 
Yayın Tarihi : 25 Mart 2004 Perşembe 13:12:19
Güncelleme :29 Temmuz 2004 Perşembe 15:52:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?