4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Samsunspor Bolu yolcusu

SAMSUNSPOR BOLU YOLCUSU

Bank Asya 1. Lig'de deplasmanda Boluspor ile karşılaşacak olan Samsunspor kafilesi Bolu'ya hareket etti.

Bank Asya 1. Lig'de son 4 haftadır yenilmeyen Samsunspor, galibiyet serisini Boluspor karşısında da devam ettirmek istiyor. Nuri Asan Tesisleri'nde sabah antrenmanı yapan Karadeniz ekibinde Kenan Yelek düz koşu yaparken, bel ağrısı olan Savaş Esen ise antrenmana katılmadı.

Teknik ve taktik ağırlıklı çalışmalar gerçekleştiren Samsunsporlu futbolcuların antrenmanlarda oldukça neşeli oldukları gözlenirken, Boluspor'un Samsunsporlu taraftarlara 450 kişilik yer ayırdığını ifade eden Samsunspor Basın Sözcüsü Haluk Tan, "Arkadaşları antrenmanlarda istekli görüyoruz. Taraftarlarımız da çok istekli. Boluspor'un sahası 9 bin kişilik, bize ayırdıkları 450 kişilik bir yer. Biz onlarla yazışma yaptık, federasyonunun kendilerine verdiği yüzde 5'lik hak üzerinde duruyorlar. İnşallah

taraftarlarımız orada sıkıntı yaşamaz. Onlar için de önemli bir maç. Biz aşağıdan yukarıya çıkış sergiliyoruz, onlar ikincilikten aşağıya doğru bir iniş sergiliyorlar. Şehirde müthiş bir baskı olduğunu düşünüyorum. Bu maç onlar için çok önemli, taraftarlarımızı tahriklere kapılmamaya davet ediyoruz. Biz şimdiden gelecek taraftarımıza göre bir başvuru yaptık ama bu konuda federasyonun verdiği ölçünün dışına çıkmadılar" dedi.

Kötü günler geçiren Boluspor'u bu zamana kadar deplasmanda yenemeyen Samsunspor, rakibinin kötü gidişinden faydalanarak 3 puan kazanmayı hedefliyor.

SAMSUNSPOR BOLU YOLCUSU
SAMSUNSPOR BOLU YOLCUSU
SAMSUNSPOR BOLU YOLCUSU
İHA
Yayın Tarihi : 26 Şubat 2010 Cuma 13:54:02
Güncelleme :26 Şubat 2010 Cuma 14:30:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?