4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Samsunspor Bucaspor'a kilitlendi

SAMSUNSPOR BUCASPOR'A KİLİTLENDİ

Samsunspor 5 haftalık serinin ardından Adanaspor mağlubiyetiyle yükselişine ara verirken, ligin ikinci sırasında bulunan Bucaspor'u yenerek yoluna devam etmek istiyor.

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Samsunspor, 25. haftada sahasında Adanaspor karşısında aldığı mağlubiyetin ardından, 26. haftada da sahasında bu sefer Bucaspor'u ağırlayacak. Nuri Asan Tesisleri'nde hazırlıklarını teknik direktör Hüseyin Kalpar gözetiminde sürdüren Samsunspor, düz koşu, ardından tek pas, mini kaleye şut çalışması yaptı. Çift kale çalışmasında ise atakların gole çevrilmesi üzerinde çalışıldı. Sakatlıkları bulunan Can ve Murat takımla birlikte çalışmaya başlarken, futbolcuların moral ve motivasyonunun yüksek olduğu gözlendi.

Samsunspor Sportif Direktörü İsa Turan, önemli maçların oynandığını, ligin sonuna yaklaştıkça, takımların hedeflerine daha yoğunlaştığını söyledi. Çok iyi mücadele veren takımlardan biri olan Bucaspor'la sahalarında karşılaşacaklarını belirten Turan, "Bucaspor, liderlik şampiyonluk için geliyor. Ama bizim için de önemli. Ligde geleceğe dönük hesaplarımız var. Buna göre sahada mücadele edeceğiz" dedi. Eksiklerinin olduğunu ama alternatif oyuncuların bulunduğunu belirten Turan, Adanaspor karşılaşmasındaki taraftar desteğini bu maçta da beklediklerini kaydetti.

SAMSUNSPOR BUCASPOR'A KİLİTLENDİ
SAMSUNSPOR BUCASPOR'A KİLİTLENDİ
İHA
Yayın Tarihi : 11 Mart 2010 Perşembe 13:29:03
Güncelleme :11 Mart 2010 Perşembe 13:32:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?