4
Mayıs
2024
Cumartesi
SAMSUN

Samsunspor ceza beklemiyor

SAMSUNSPOR CEZA BEKLEMİYOR

Bank Asya 1. Lig takımlarından Samsunspor'da Futbol Şube Sorumlusu Suat Çakır, "Bu olayda mağdur olan Samsunspor'dur, Mersin İdman Yurdu değil" dedi.

Mersin İdmanyurdu yöneticilerinin Samsunspor'un hükmen mağlup sayılması yönündeki beyanatlarına cevap veren Samsunspor Futbol Şube Sorumlusu Suat Çakır, "Bu olay bütün Türkiye'nin önünde vuku buldu. Elimde şuanda rapor var, güvenlikle ilgili üzerimize düşen bütün görevleri yaptık. Bu bir terörist saldırı gibidir. Planlanmış, uygulanmış bir olaydır. 10 santimlik bir bıçak içeriye sokulmuş, şahıs ifadesinde arandığını söylüyor. 10 santimlik bir bıçağı herhangi bir yerinde saklayarak içeriye sokabilir. Biz

güvenlik zafiyetinin olduğunu düşünmüyoruz. Samsunspor olarak hiç bir suçumuzun olmadığı bütün belgelerde görülüyor. 3-0 hükmen mağlubiyet cezası olacağını kesinlikle düşünmüyoruz. Kararı verecek olan federasyondur, federasyonun vereceği karara saygılıyız" diye konuştu.

Yaşanan olayın planlanmış bir olay olduğunu söyleyen Suat Çakır, "Bizi ilgilendiren bir durum yok. Aslına bakarsanız mağdur olan Samsun ve Samsunspor'dur. Siz Adana'dan, Mersin'den kalkın gelin, Mersin'in teknik direktörünün ağabeyi burada vukuat yapsın ve Samsunspor'un adını kötülemeye çalışın. Planlanmış, tasarlanmış bir olay olduğu için ceza alacağımızı düşünmüyorum" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 16 Eylül 2010 Perşembe 17:27:00
Güncelleme :16 Eylül 2010 Perşembe 17:54:09


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?