6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Samsunspor Dergisi yeniden yayında

Samsunspor yönetimi, uzun bir süre ara verilen Samsunspor Dergisi'ni yeniden taraftarla buluşturdu.


Samsunspor Kulübü'nün aylık resmi yayın organı Samsunspor Dergisi, ilk kez 2004 yılında İsmail Uyanık döneminde yayın hayatına başladı. O dönemde 13 sayısı çıkan aylık dergiye uzun bir süre ara verildi. Kulüp Başkanı Fuat Köktaş ve yönetimi, hem kulübün tanıtımı hem de prestiji olan dergiyi yapılan çalışmalar sonunda yeniden hayata geçirdi.


FMD Danışmalık firmasınca hazırlanan derginin editörlüğünü Resul Akçay yapıyor. Dergiyle ilgili açıklama yapan Editör Resul Akçay, dergide Samsunspor Kulübü tarihinin yanı sıra futbolcu, teknik direktör başkan röportajları ile ligde o hafta oynanan maçlar ve kulüpteki tüm faaliyetlerin yer aldığını söyledi. Derginin bayi ve abone satışının olduğunu dile getiren Resul Akçay, "Dergi bu ay toplam 3 bin adet basıldı. Bir sonraki ay ise sayı 5 bine çıkarılacak. En kısa sürede 15 bine çıkarmayı hedefliyoruz.


Derginin aboneliğine ise yoğun bir ilgi var. Şu anda toplam bin abone satışı yapıldı" dedi. Yıllık abone ücretinin 100 YTL olduğunu belirten Akçay, derginin bayiden ise 10 YTL'den satıldığını kaydetti.


Derginin bu ayki satışında dev Samsunspor posterli fikstürünün hediye edildiğini açıklayan Editör Resul Akçay, "Bir sonraki ay ise Samsunspor peresi hediye edilecek. Ayrıca, derginin içerisinde Samsunspor ile ilgili bilgi yarışması var. Kazananlar arasında çekilecek kurayla dergi ve imzalı orijinal Samsunspor forması hediye edilecek" şeklinde konuştu.


Kulüp Başkanı Fuat Köktaş ise, dergide yer alan yazısında, "Teknik kadromuzla, yöneticilerimizle, Samsun halkıyla daha sıcak bir iletişim kurmak ve Samsunspor Kulübü ile ilgili gelişmeleri futbol severlere ulaştırabilmek adına Samsunpor Dergisi'ni yeniden çıkardık. Profesyonel bir ekip tarafından yayına hazırlanan Samsunspor Dergisi, her ayın ilk haftası okuyucularımızla buluşacak. Derginin içeriğinde gelecek sayıdan itibaren Samsunspor Kulübü'nün son bir aylık etkinlikleri ve futbol karşılaşmalarının yanı sıra kulüp tarihi, amatör spor kulüpleri, bireysel başarı elde eden sporcular, Samsun'un spor tarihi ile ilgili derlenmiş bilgiler ve özel röportajlar yer alacak" ifadelerini kullandı.

İha
Yayın Tarihi : 8 Ekim 2008 Çarşamba 15:26:11


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?