3
Mayıs
2024
Cuma
SAMSUN

Samsunspor eski günlerine dönüyor

SAMSUNSPOR ESKİ GÜNLERİNE GERİ DÖNÜYOR

Spor Toto Süper Lig'in yeni takımı Samsunspor, Samsun futbolunun eski günlerine geri dönmesi için amatör spor kulüpleri ile işbirliği yapmaya hazırlanıyor.

Samsunspor Gençlik Geliştirme Merkezi, Samsun'da bulunan amatör futbol ailesi ile bir araya gelerek işbirliği ortamının geliştirilmeye sağlandığı toplantıda amatör kulüplerin başkanları ve temsilcileriyle görüş alışverişinde bulundu.

Samsunspor Alt Yapıdan Sorumlu Asbaşkanı Cevat Öncü başkanlığında yapılan toplantıya TFF Bölge Temsilcisi İbrahim Güven, ASKF Genel Başkan Yardımcısı Şener Aydın, Futbol İl Temsilcisi Hasan Özbulut, Samsunspor Alt Yapı Sorumlusu Mehmet Ali Çınar, Samsunspor A-2 Takımı Sorumlusu Ercüment Coşkundere, Samsunspor Yönetim Kurulu Üyesi Murat Temiz ile amatör spor kulüplerinin başkan ve yöneticileri katıldı.

Samsun futbolunun geliştirilmesi konusunda fikirlerini açıklayan TFF Samsun Bölge Temsilcisi İbrahim Güven, "Biz, Samsunspor'u her zaman önemsiyoruz. Samsunspor bu şehrin lokomotifidir. Samsunspor'un sadece üstünün değil, alt yapısının da iyi yerlere taşınması gerekiyor" dedi.

ASKF Genel Başkan Yardımcısı Şener Aydın ise, "Samsun'un bir takımı deplasmana ya da gruplara gitse onun etrafında birleştik. Bir eksiğimiz vardı, Samsunspor'du. İçerisinde bulunduğu ekonomik sıkıntılardan dolayı bizimle olamamıştı, bundan sonra Samsunspor'un alt yapısındaki arkadaşlar alt yapının içerisinde olacak, birlik ve beraberlik içinde olacağız" diye konuştu.

Samsunspor'un yeni dönemde Samsun'da bulunan tüm amatör spor kulüpleri ile birlikte hareket edeceğini belirten Samsunspor'un Alt Yapıdan Sorumlu Asbaşkanı Cevat Öncü, şöyle konuştu: "Biz göreve gelirken Samsunspor'un alt yapısına nasıl katkı vereceğimiz konusunda birkaç tane ana parametre belirlemiştik. Amatör ailesi ile çeşitli nedenlerle uzak kalınmış, gerekli işbirliği ortamını oluşturulamamış. Amatör spor kulüpleri ile daha yakın ilişkiler geliştirerek Samsun futbolunu birlikte geliştirme yönünde çabalarımız olacak. Tüm amatör ailesini ve kulüplerimizi Samsunspor'un alt yapı birimi olarak görmek ve bu manada desteklemek istiyoruz. Bundan sonraki süreçte birlikte hareket edelim istiyoruz. Samsunspor'un olanakları çerçevesinde işbirliği yapalım istiyoruz."

SAMSUNSPOR ESKİ GÜNLERİNE GERİ DÖNÜYOR
SAMSUNSPOR ESKİ GÜNLERİNE GERİ DÖNÜYOR
SAMSUNSPOR ESKİ GÜNLERİNE GERİ DÖNÜYOR
İHA
Yayın Tarihi : 25 Haziran 2011 Cumartesi 14:43:00
Güncelleme :25 Haziran 2011 Cumartesi 16:58:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?