2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Samsunspor galibiyete odaklandı

BANK ASYA 1. LİG

Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Samsunspor'da teknik direktörlüğe getirilen Hüseyin Kalpar, göreve geldikten sonra kendi sahalarında ilk maçı oynayacaklarını vurgulayarak, gözlerin bu maçta olduğunu ve galibiyet için odaklandıklarını söyledi.

Samsunspor, Nuri Asan Tesisleri'nde Gaziantep Belediyespor maçı hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Teknik direktör Turhan Özyazanlar'ın istifasının ardından takımın başına getirilen Hüseyin Kalpar, üst üste alınan mağlubiyetlerin ardından kendi sahalarında ilk sınavını verecek.

Sorumluluklarının farkında olduğunu belirten teknik direktör Hüseyin Kalpar, galibiyet için odaklandıklarını ve ilk sınav için hazır olduklarını kaydetti. Takımın moralinin yüksek olduğunu, Gaziantep maçına konsantre olunduğunu ifade eden Kalpar, "Sahamızda ilk maç. Deplasmanda alınan mağlubiyetin ardından bizim için en önemli sınav olan sahamızdaki karşılaşmaya odaklandık. Bu bizim için bir başlangıç. Bu sınavımızdan başarı ile ayrılmak istiyoruz" dedi.

Bu arada, 19 Mayıs Stadı'nda oynanacak karşılaşmada sakat olan Oktay ile İlhan ile, kart cezalısı Hakan Koçarslan forma giyemeyecek.

İHA
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2009 Cuma 19:31:01
Güncelleme :7 Kasım 2009 Cumartesi 09:25:55


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?