6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Samsunspor gelecekten umutlu

Samsunspor Teknik Direktörü Hayrettin Gümüşdağ, geleceğin takımını oluşturduklarını belirterek, Samsunspor'un ne olduğunu Kayseri Erciyesspor maçında kesinlikle göstereceklerini söyledi.
Sezon hazırlık döneminin bittiğini ve müsabaka dönemine girdiklerini söyleyen Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ, sezon hazırlıklarına geç başlamalarına rağmen çalışmalarının oldukça iyi geçtiğini dile getirdi. Eksiklerinin olduğunu ve bu eksikleri gidermek için yoğun çalıştıklarını belirten Gümüşdağ, "Yönetimle eksikleri giderme noktasında çalışmalarımız var. Bununla ilgili yönetimle yoğun bir çaba içerisindedir. Kayseri Erciyesspor, geçen sene ilk 6'yı son maçlarda kaçırmış, oldukça iyi bir takım.
Geçen sene ilk maçta yine Samsunspor ile karşılaşmıştı. O zaman kazanmışlardı. Biz rövanşı almak istiyoruz. Hem Kayseri Erciyesspor hem de Samsunspor için zor bir maç olacak" dedi.
Samsunspor'un ne olduğunu Kayseri Erciyesspor maçında kesinlikle göstereceklerini altını çizen Gümüşdağ, bu konuda emin olduğunu, çünkü oyuncularıma güvendiğini ifade etti. Yeni bir takım olmanın bazı dezavantajlarını yaşadıklarını belirten Gümüşdağ, "Biraz sabır ve zamana ihtiyaç var. Zamanla takımımızın ne olduğunu herkes görecek. Taraftarlarımızın sabırla bizleri desteklemelerini istiyoruz. Samsunspor taraftarının ateşleyici olması gerekiyor. Samsunspor'da geleceğin takımını oluşturuyoruz. Yaş
ortalamamız 21'e kadar düştü. Genç, dinamik, tempolu ve agresif bir ekip kurduk. İlk maçta çok iyi skor alacağımızdan hiç şüphem yok. Kim olursa olsun kazanmak için mücadele edeceğiz; ama önlemlerimizi de alacağız" ifadelerini kullandı.

İha
Yayın Tarihi : 26 Ağustos 2008 Salı 14:34:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?