2
Mayıs
2024
Perşembe
SAMSUN

Samsunspor Güngören'e hazır

Samsunsporlu futbolcu Sercan Temizyürek, Karşıyaka maçında 2 gol atmasından dolayı çok mutlu olduğunu belirtirken, Güngören Belediyespor maçından da 3 puanla dönmek istediklerini söyledi.


Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Samsunspor, bugün yaptığı tek idmanla Güngören Belediyespor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Nuri Asan Tesisleri'nde futbolcuların tam kadro yer aldığı idmanda as ve yedek takım ayrı olarak çalıştı. Antrenmanda sakatlıkları bulunan Burhan ve Mustafa düz koşu yaptı.

Ümit Milli Takım'dan dönen genç futbolcu Turgut Doğan Şahin de takımla birlikte çalıştı. Antrenmanı Kulüp Başkanı Fuat Köktaş ve Samsunspor Divan Kurulu Başkanı Ediz Durmuş Bilgin de izledi. Antrenmandayapılan çift kale maçta Sercan Temizyürek ve kaptan Kenan Yelek girdikleri ikili mücadelede hafif sakatlık geçirdi.


Karşıyaka maçında attığı 2 golle maçın yıldızlarından olan Sercan Temizyürek, Giresun'da 3 puan kaybettiklerini, bunu telafi etmek için Karşıyaka maçına çıktıklarını ve seyirci desteğini de arkalarına alarak mücadele ettiklerini söyledi. Her şeyin yolunda gittiğini ve takım olarak ellerinden gelen mücadeleyi yaparak maçı kazandıklarını belirten Sercan Temizyürek, "2 gol atığım için çok mutluyum. Haftalardır gol atamıyordum. Benim için de bu goller çok iyi oldu. Takım olarak bu galibiyetin verdiği morallehafta sonu Güngören Belediyespor maçına çıkacağız. Güngören Belediyespor maçı zor geçecek. Onlar da bizim gibi içeride kazanan bir takım. Bunu bilerek gideceğiz İstanbul'a ve oradan 3 puanla dönmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 12 Şubat 2009 Perşembe 18:46:44


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?