6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Samsunspor hazırlıklara başladı

Samsunspor, hafta sonu deplasmanda Diyarbakırspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı.


Nuri Asan Tesisleri'nde Teknik Direktör Ercüment Coşkundere nezaretinde yapılan idmanda futbolcuların hayli neşeli oldukları gözlendi.

Antrenmanda sakatlığı süren Veysel, Ümit Milli Takım'da bulunan Sefa ve Hakan Akman ile izinli olan Serkan Aykut yer almazken, hafif sakatlığı bulunan İsmail ise takımdan ayrı düz koşu yaptı. Antrenmanda yapılan çift kale maçta evli ve bekar oyunculardan kurulu takımlar karşılaştı. Evlilerden oluşan takımın 4-2 kazandığı çift kale maç renkli görüntülere sahne oldu. Maçı
kaybeden bekar futbolcular, ceza olarak 10 şınav çekti.


Antrenman sonrası açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Ercüment Coşkundere, zor görülen bir maçı kazandıklarını belirterek, Altay'ın güçlü bir takım olduğunu, ama kendilerinin de iyi bir takım olduğunu söyledi. Coşkundere, "Biz iyi bir takımız, daha da iyi olmaya çalışacağız. Oyunla ilgili eksikliklerimizi ve yapabileceklerimizi belirleyip ona göre hazırlık yapıyoruz. Altay maçını kazandık, mutluyuz. Tam anlamıyla istediğimizi başardığımızda Samsunspor'un kalitesi ortaya çıkacak. Bunu başaracak güce sahibiz.

Altay maçında oyunun genelinde pozisyon yakalayan taraf bizdik. Hücum anlamında gol hangi alandaysa biz o alana çok girdik. Savunma anlamında çok büyük eksiklikler yaşadığımızı düşünmüyorum. Altay maçına belli bir alanı koruyarak çalıştık. Maç sırasında skorlar değiştiğinde Samsunspor'un da oyun tarzı değişmesi gerek. Mağlupken bir oyun tarzı, galipken bir oyun tarzı geliştirmek adına çalışıyoruz. Diyarbakırspor maçında da kendi oyun tarzımızı oluşturmak için çalışacağız" dedi.


Kırmızı-beyazlı futbolcu Turgut Doğan Şahin ise, Altay maçında attığı golle ilgili olarak, "Karabükspor maçında kaçırdığım gol için çok üzgündüm. Bu hafta bunu telafi etmek istiyordum ve attığım golle bunu telafi ettiğimi düşünüyorum. Bu golü Samsunspor'a ve taraftarlara hediye ediyorum. Altay maçını kazanarak iyi bir hava yakaladık. Bunu Diyarbakırspor maçında da devam ettirmek istiyoruz" diye konuştu.

İha
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2008 Salı 19:14:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?