6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Samsunspor hazırlıklarını tamamladı

Samsunspor, ilk yarının son maçında Pazar günü deplasmanda Adanaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Kırmızı-beyazlı ekip, yarın sabah uçakla Adana'ya gidecek.


Nuri Asan Tesisleri'nde Teknik Direktör Ercüment Coşkundere nezaretinde yapılan antrenmanda Kırmızı-beyazlı futbolcular, taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı. Teknik Direktör Ercüment Coşkundere, arka adale bölgesinde sakatlığı bulunan tecrübeli oyuncu Gökhan Kolomaç'ın Adanaspor maçında oynayamayacağını, bu oyuncunun yanı sıra cezalı 3 oyuncusunun da bulunduğunu dile getirdi. Eksik oyuncuların olmasının kendileri açısından çok büyük sıkıntı olmayacağının altını çizen Coşkundere, "18 kişilik kadro varsa
eksik yok demektir. Herkes üstüne düşen görevi yapacak, bundan eminim. Umarız, ilk yarının son maçı olan Adanaspor maçını kazanarak yeni yıla mutlu bir şekilde gireriz" diye konuştu.


Samsunspor, 21 Aralık Pazar günü saat 14.00'te deplasmanda Adanaspor ile oynayacağı karşılaşma için yarın sabah saat 6.00'da uçakla Adana'ya gideceği bildirildi.

iha
Yayın Tarihi : 19 Aralık 2008 Cuma 19:14:16


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?