6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAMSUN

Samsunspor hazırlıklarını tamamladı

Samsunspor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Manisaspor maçının hazırlıklarını tamamladı.


Nuri Asan Tesisleri'nde yapılan antrenman öncesi Teknik Direktör Hayrettin Gümüşdağ, futbolcularla bir toplantı yaptı. Daha sonra Kırmızı-beyazlı futbolcular, düz koşu ve tek top çalışmasının ardından çift kale maç yaptı. Antrenmanda futbolcuların hayli istekli ve hırslı oldukları gözlendi.

Antrenmanı AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, Kulüp Başkanı Fuat Köktaş ve bazı yöneticiler de izledi. Güngören Belediyespor maçında 90. dakikada oyuna girerek takımın 3. gülünü kaydeden tecrübeli golcü Serkan
Aykut'un, antrenmandaki performansı Manisaspor maçı öncesi teknik heyeti memnun etti.


Kulüp Başkanı Fuat Köktaş, antrenman sonrası yaptığı açıklamada, Manisaspor maçını kazanmak istediklerini belirterek, "Futbolcular sahada hocalarının verdiği görevi eksiksiz bir şekilde yerine getiriyor. Bizler de yönetici olarak futbolcuların şartlarını iyileştirmeye gayret gösteriyoruz. Hafta sonu deplasmanda karşılaşacağımız Manisaspor güçlü bir takım. Takımımızın bu maçta iyi mücadele edeceğine, güzel bir futbol oynayacağına ve bunun neticesinde de galibiyetle kente döneceğine inanıyorum. Buna
futbolcular ve teknik heyet de inanıyor. Manisaspor maçı zor olacak, ama biz de oynadığımız güzel futbolun karşılığını alacağız" dedi.
Kırmızı-beyazlı ekip, yaptığı antrenmanın ardından Nuri Asan Tesisleri'nde kampa girdi. Yarın saat 10.00'da uçakla Manisa'ya gidecek olan Samsunspor kafilesinde sarı kart cezalısı olan Sercan ve Hakan Koçarslan'ın yer almayacağı belirtildi.

iha
Yayın Tarihi : 4 Ekim 2008 Cumartesi 09:28:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?